Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

21. januari 2010 20:52
by Bernhard
4 Reacties

Waarden gaan langzaam omhoog

21. januari 2010 20:52 by Bernhard | 4 Reacties

De waarden gaan nu langzaam maar zeker omhoog. Nog steeds niet zo hoog dat de isolatie wordt opgeheven maar misschien is het morgen zo ver en anders maandag! En dan zo snel mogelijk naar huis. Dus het einde van kuur 3 is in zicht. Al waren de afgelopen dagen weer spannend.

In de laatste dagen van kuur 2 zijn er ten behoeve van de transplantatie nog enkele onderzoeken gedaan waaronder een hart echo. Nu bleek uit deze echo dat er misschien iets met mijn hart was! De dokter geloofde hier niks van en zei dat het onderzoek waarschijnlijk niet goed was. Maar toen vonden ze ook nog dat mijn hartritme onregelmatig was. Dus volgde vandaag enkele onderzoeken namelijk een Ejectiefractie en een ECG.

De Ejectiefractie is een onderzoek waarbij een radioactieve stof in de bloedbaan wordt gebracht waarna er met een machine waar je in ligt foto’s van het hart gemaakt worden.  Het onderzoek viel gelukkig heel erg mee maar duurde erg lang. Daarna een ECG op de kamer afgenomen. Dit alles was erg spannend en vooral het wachten op de uitslag duurde erg lang. Marianne en ik waren toch bang dat er ook nog iets aan mijn hart was. Gelukkig kwam de arts om 18:00 vertellen dat alle onderzoeken en testen een goed resultaat hadden.   Het onregelmatige hartritme was niks ernstig en kwam bij meer mensen voor. Ook het volume dat mijn hart rond pompt was goed. Dus gelukkig geen problemen met mijn hart.

Nu maar afwachten op de cijfers morgen en hopen dat het weer hoger is. En dan maar afwachten wanneer ik naar huis mag.

Groeten uit het MCL
Bernhard

Reacties (4) -

Han

Hey Bernhard, goed nieuws dat de waarden stijgen. Nu maar hopen dat je idd snel weer naar huis kunt.

Langs deze weg ook nog ff de beterschapswensen vanuit KPN; er wordt regelmatig geïnformeerd.

Groeten

Eric van den Hoek

Hé hoi Bernard,
Goed te zien dat je bijna weer naar huis mag. Super!

Ook beterschap gewenst vanuit de RDW.

Groet

Eric van den Hoek

familie Hooghiemster

Hoi Bernhard,

Hopelijk ben je snel thuis en kun je dan even een paar weken genieten van jullie gezinnetje voordat je voor de transplantatie moet.
Veel sterkte nog even in het MCL!

Groeten,
Kor, Wilma en Sanne

Martin de Boer

Hoi Bernhard,

Ik zit tegenwoordig bij je broer Jelle op de kamer bij LNV. Wat een kleine wereld. Ik hoorde via hem van de transplantatie die er aan zit te komen. Tsjonge, niet mis allemaal. Gelukkig is het met je hart allemaal goed. Wel schrikken dat je dat ook nog te horen krijgt. Gelukkig was dat loos alarm.

Heel veel sterkte gewenst. (Ik heb niet met ze overlegd, maar ik weet zeker dat ik ook namens je ex-collega's bij New Nexus spreek ;))

Groet,
Martin

Reacties zijn gesloten