Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

23. januari 2010 19:24
by Bernhard
10 Reacties

Weer thuis!

23. januari 2010 19:24 by Bernhard | 10 Reacties

Gisteren kwam 's ochtends de arts assistent langs  met de bloedwaarden en deze waren nog niet hoog genoeg om naar huis te gaan. Echter 's middags kwam de hematoloog langs en die beoordeelde aan de hand van de bloedwaarden dat de waarden wel goed genoeg zijn om naar huis te gaan! Dus gisteren mocht ik al naar huis maar mijn katheter moest nog er nog uit. Dit kon alleen met extra bloedplaatjes en die konden pas 's avonds door het UMCG geleverd worden. Dus werd het zaterdag.

Vanochtend dus eerst tafigil(anti allergie medicijn) en daarna bloedplaatjes. Door de tafigil wordt je erg moe en ja hoor, mijn ogen vielen bijna dicht. Al snel na de bloedplaatjes kwamen de artsen om het slangetje te verwijderen. Dit viel erg mee en was snel klaar, toen nog een drukverband van een uur en ik was klaar om naar huis te gaan. Omdat ik zo moe was eerst nog even een uurtje of 2 geslapen.

Om 15:15 ging de deur open en kwamen Emma en Thomas de kamer op en waren zo blij als wat! Emma was vanochtend vroeg al aan het vragen of ik vandaag thuis kwam. Nog een kleine tractatie en een kaartje achtergelaten voor het personeel en we waren onderweg naar huis. Emma en Thomas liepen samen met de trolley koffer door het ziekenhuis en Marianne duwde mij in de rolstoel.

Eenmaal thuis gekomen even koffie gedronken samen met Lucas en Margreet en toen op bed tot het eten klaar was want het medicijn deed nog steeds zijn werk! Heerlijk weer thuis gegeten en straks lekker in mijn eigen bed de hele nacht en dan uitslapen! Geen piepend infuus om 6:00 's ochtends.

Ik blijf echter nog wel onder controle, dus a.s. dinsdag weer even naar het MCL voor controle en dan 1 februari naar het UMCG voor een gesprek en uitleg over de transplantatie en het vaststellen van de definitieve datum. Ook heb ik dan de eerste onderzoeken. Gelukig poliklinisch dus lekker daarna weer naar huis.

Het bijhouden van dit log zal tijdens mijn ´vakantie´ thuis niet zo vaak bij gehouden worden maar na het gesprek op 1 februari zal ik in ieder geval de definitieve datum laten weten.

Groeten vanuit NES
Bernhard


Reacties (10) -

W. Visser-Kikkert

Lieve familie,
Heerlijk dat je weer thuis bent Bernhard! Fijn dat het tot nu toe allemaal zo goed verloopt.
Wat zullen de kinderen veel "knuffeltijd" willen inhalen met je! Geniet van het thuis zijn en bovendien van elkaar!
Hartelijke groeten van ons uit Hoorn: Auke,Wil,Maarten en Anne Tjeerd Visser

ina brinkman - la Roi

Hallo Bernhard, Marianne en kinderen,

Hartstikke fijn dat je weer thuis bent. Weer een hobbel genomen en nu maar lekker genieten van het thuis zijn. Hopenlijk gaat het nu allemaal naar verwachting. Heel veel sterkte voor jullie allemaal.

Hartelijke groeten,

Harm en Ina Brinkman

Hessel en Klara

Welkom thuis! Geweldig om jullie weer lekker met z'n viertjes te zien!

Han

Geweldig...lekker weer thuis. Bijzonder dat je dat vakantie noemt. Straks als je in Groningen (UMCG) bent kom ik weer langs.

Volhouden!

Groeten

sietse en ellie

Beste Bernard, Marianne, Emma en Thomas,

Goed om te lezen dat jullie weer lekker samen in Nes zijn.
Geniet ervan.

Sietse Ellie en de kids

fam. ganzevoort

Lieve Bernard, Marianne, Emma en Thomas,
We hadden het al van Margreet gehoord en nu op het blog gelezen. Heerlijk voor jullie! Geniet ervan. En van elkaar! Alvast sterkte gewenst voor volgende week bij het gesprek in Groningen.
Hartelijke groeten van Annewes, Carla, Davina, Matthijs, Selma, Joram, Gerco.

Conny van der Stoop

Wat heerlijk dat jullie samen thuis zijn !
Geniet er lekker van en heel veel sterkte  volgende week in Groningen.

Fam Meijer

Hallo buurman,

Fijn dat je weer even thuis mag zijn en kunt genieten van je gezin en de gezelligheid van je eigen huis.
We hopen dat je daar weer energie van krijgt voor het traject, straks in Groningen.

Groet,
Itta,Ben en de jongens.

Fred en Griet Bos, Lauwersoog

Op naar het volgende traject en hou de moed er in.

Marie-José

Heel, heel erg veel succs in het UMCG!

Groetjes Edwin en Marie-José

Reacties zijn gesloten