Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

1. februari 2010 16:29
by Bernhard
0 Reacties

UMCG

1. februari 2010 16:29 by Bernhard | 0 Reacties

Omdat veel mensen waarschijnlijk nieuwsgierig zijn even een kort bericht over mijn bezoek aan het UMCG. Morgen of woensdag hoop ik een langer bericht te plaatsten maar ik heb nu nogal hoofdpijn want ik heb de verkoudheid van mijn kinderen en vrouw overgenomen.

Vannochtend dus vroeg in het UMCG gemeld (8:15!) en daar een beenmergpunctie gehad en diverse andere onderzoeken. (long, hartfilmpje). En een gesprek met de arts en de transplantatie coördinator. In het kort komt het er op neer dat ik een veel betere kans heb met een transplantatie dan wanneer ik nu zou stoppen, echter is de transplantatie niet zonder risico's. Deze werden heel helder verteld en zijn toch zeer ernstig. Volgende keer meer hierover of lees het op hun site: Hematologie Groningen. Inmiddels is er wel een datum bekend voor de transplantatie en deze is op 3 maart. Ik zal dan waarschijnlijk op 19 februari worden opgenomen voor de voorbehandelingen!

Daarnaast mag ik a.s. donderdag nog even bij de kaakchirurg langs omdat 1 tand wat zeer deed ik en dit gemeld heb. Gelijk onderzocht en voor de zekerheid krijg ik een wortelpunt operatie. Dit is onder plaatselijke verdoving een duurt maar een half uurtje maar toch er zijn leukere dingen.

Een andere keer zal ik wat meer vertellen en ook over mijn tijd thuis.

Groeten vanuit Nes,
Bernhard

Reacties zijn gesloten