Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

10. februari 2010 21:34
by Bernhard
1 Reacties

Nog steeds thuis

10. februari 2010 21:34 by Bernhard | 1 Reacties

Ik ben alweer 2,5 week thuis en het bevalt prima! Soms vergeten wij gewoon dat ik nog een keer naar het ziekenhuis moet. Ik ben weer helemaal in het gezin ingeburgerd en heb inmiddels Emma ook al een paar keer van school gehaald. Toch vreemd om na al die maanden afhankelijk van alles geweest te zijn er weer lekker alleen op uit te gaan. Alleen in de auto rijden en niet afhankelijk van anderen!

Vorige week was wel een gekke week want we zijn drie keer in het UMCG geweest. Vorige week maandag was 'regulier' en vorige week donderdag ging ik voor een wortelpunt operatie maar het bleek dat mijn bloedplaatjes(stolling) niet hoog genoeg waren. Dus nog een keer bloedprikken en vrijdag ochtend terug komen. Eerst bloedplaatjes en daarna naar de kaakchirurg. Maar terwijl ik in de wachtkamer zat voor de bloedplaatjes kwam de hematoloog langs om te zeggen dat de beenmergpunctie van maandag niet goed genoeg was en dat deze opnieuw moest. En omdat ik er toch was gelijk maar even. Nou ik kon me in ieder geval niet zenuwachtig maken hiervoor. Deze keer deed de punctie wel erg zeer want er werd ook een stukje bot meegenomen. Daarna de kaakchirug en die viel gelukkig mee. Maar half uurtje in de stoel en de napijn viel erg mee. De meegegeven pijnstillers heb ik gelukkig niet gebruikt!

Om niet onwennig te worden van ziekenhuizen mocht ik afgelopen maandag ook nog even naar het MCL. De controles van het bloed blijken allemaal goed. Alleen het HB was een beetje laag maar dat hoorde er bij. Ook nog even op de afdeling geweest en met een aantal verpleegkunidigen gesproken. Erg leuk omdat ik daar toch bijna drie maanden heb doorgebracht. Het was de laatste afspraak in het MCL vanaf nu ben ik onder behandeling van het UMCG.

Vandaag (woensdag) is ook mijn zus in het UMCG geweest voor de laatste keuringen. Het waren er meer dan verwacht. Nu maar hopen dat er niks uitkomt. Dit horen we volgende week maar de doktoren verwachten geen verrassingen.

De rest van deze week lekker genoten van het gezinsleven en van onze hond jessy. We waren al een tijd op zoek naar een ander baasje voor haar want jessy houdt niet erg van kinderen en nu met mijn ziekte schoot de tijd voor het uitlaten er ook bij in. Dus al een tijd op zoek en deze week kregen we een verlossend telefoontje vanuit Den helder. Een oudere vrouw wilde Jessy graag overnemen. Haar Jack Russel was helaas kort geleden overleden en ze zocht weer een andere hond. Vandaag (woensdag) hebben we haar weg gebracht en dit was toch een beetje moeilijk maar we kregen wel een goed gevoel bij het nieuwe baasje. Emma was wel een beetje verdrietig maar later begreep ze het goed en nam ze zonder tranen afscheid van Jessy.

Nu verder het verjaardagsfeestje van Emma voorbereiden. Aanstaande zondag wordt ze namelijk 5 jaar en aanstaande zaterdag heeft ze al een feestje voor haar vriendjes. Er komen 12 kinderen.... Gelukkig gaan ze met z'n allen naar een speelhal in Heerenveen want zo'n groot huis hebben we nou ook weer niet.

Daarna nog een klein weekje thuis en dan volgende week vrijdag op naar het UMCG voor de volgende fase.

Groeten vanuit Nes,
Bernhard

Reacties (1) -

W. Visser-Kikkert

Hallo lieve familie,

Wat zul je genieten van het "gewoon" thuis zijn Bernhard! En de kinderen en Marianne niet minder.
Heel veel sterkte op de lange weg nog te gaan, we hopen dat het allemaal goed mag gaan.
Emma van harte met je verjaardag en veel plezier op school, daar zul je het ook nog wel vieren met je klasgenootjes.
Hartelijke groeten uit Hoorn: Auke,Wil,Maarten en Anne Tjeerd Visser

Reacties zijn gesloten