Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

15. februari 2010 18:45
by Bernhard
1 Reacties

Verjaardag Emma

15. februari 2010 18:45 by Bernhard | 1 Reacties

Afgelopen zondag was Emma jarig. Ze werd alweer 5 jaar! Ze mocht afgelopen vrijdag trakteren op school en daar mochten papa en mama ook bij zijn! Erg leuk om erbij te zijn.



Zaterdag was haar verjaardagsfeestje. Ze had zelf de kinderen gekozen en het waren in totaal 12 kinderen. Wel een beetje veel kwamen we achter maar heel erg leuk. ’s Ochtends werden ze allemaal gebracht rond 9:30 en al gauw was het lekker druk in de woonkamer. Na een lekker taartje en wat drinken werden de cadeautjes uitgepakt. Emma heeft echt heel veel leuke dingen gekregen! Na dit alles werden de kinderen over drie auto’s verdeeld en ging het richting Ballorig in Heerenveen. Een overdekte speeltuin waar ze heerlijk konden spelen. ’s Middags nog patat, poffertjes of pannenkoeken ! ’s middags rond 14:00 waren ze allemaal weer op de Wurdze. Nog een klein zakje snoep mee en langzamerhand werd het weer rustig in huize hoekstra. Emma was hartstikke moe maar voldaan en Marianne lag om 18:00 al bijna te slapen. Maar het was een heel geslaagd feestje! Bedankt iedereen voor de cadeautjes en de gezelligheid!

Zondag was de echte verjaardag en ´s ochtends kreeg Emma dus haar cadeau´s van ons. Een heel mooi Mega Mindy pak. Emma heeft gelijk de hele dag in dit pak gelopen.



Van Thomas nog een mini puzzel en van ons nog een schilderdoos.  Dus Emma kan zich de komende tijd wel vermaken. ´s middags kwamen de grote mensen langs voor haar. Ook nu was het weer lekker druk in de woonkamer. We hadden zelfs stoelen te kort. Maar rond half zes ging iedereen weer weg en konden wij lekker met z´n vieren gaan eten. Ik merkte toen pas hoe moe ik was. Dit weekend was heerlijk om te doen en ik ben ook heel blij dat ik Emma haar verjaardag thuis kon zijn!
Nu deze gekke week nog door. Het is aftellen naar vrijdag en dat is best vervelend. Je weet nu dat je weer een aantal weken naar het ziekenhuis gaat en bent weer gewend thuis. Ik probeer nu nog zoveel mogelijk dingen te doen zoals Emma naar school brengen of de gymnastiek en Thomas naar de peuterspeelzaal. Dit kan straks niet als ik in het ziekenhuis lig en daarna als ik weer thuis ben ook niet omdat ik dan een verminderde weerstand heb. Dus deze week maar even volhouden, en trouwens  Emma en Thomas vinden het geweldig (en papa ook).

Ook voor Thomas was het een leuk weekend. Zijn nieuwe ´cars´ kamer is af! De commode is eruit en ook het ledikantje. Er zijn nieuwe kleuren op de wand en nieuwe kasten en het belangrijkste een nieuw bed! Een echt auto bed. Thomas vond het geweldig. Op Emma haar verjaardag heeft hij er voor het eerst in geslapen! Het ging in 1 keer goed en hij klimt er niet uit. Alleen hoest hij nog ontzettend veel en dat was erg vervelend. Maar hij kwam niet uit het bed! Dus twee kinderen blij gemaakt dit weekend.



En als de kinderen blij zijn, zijn de ouders dat ook!

Groeten maar weer vanuit Nes,
Bernhard

Reacties (1) -

alexander en nynke

Hoi,

Leuke foto's hoor! En een heel stoer bed.

groetjes

Reacties zijn gesloten