Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

18. februari 2010 17:52
by Bernhard
5 Reacties

Opname uitgesteld en goed nieuws!

18. februari 2010 17:52 by Bernhard | 5 Reacties

Omdat het nog onbekend was wanneer ik vrijdag aanwezig moest hebben we gisteren (woensdag 17e) maar even gebeld met de coordinator en die vond maandag vroeg genoeg! Omdat de arts oorspronkelijk iets anders had gezegd durfden we het nog niet voor zeker aan te nemen. Vandaag echter belde de arts en ook hij vond maandag vroeg genoeg! Dus lekker nog het weekend thuis en a.s. maandag mag ik me tussen 10.00 en 11.00 melden in Groningen.

Daarnaast belde de arts ook nog even over de uitslag van de extra beenmergpunctie. Omdat ze bij de 1e niet konden zien of de leukemie terug was of dat het gewone nog onvolwassen cellen waren, was de tweede punctie nodig. Uitslag hiervan is dat er geen leukemie te zien is! Zelfs met de meest gevoelige methodes konden ze zowel uit het beenmerg als het afgenomen stukje bot geen leukemie vinden! Erg goed nieuws dus!

Lekker weekend vieren en dan nog voor 1x er tegen aan!

Groeten uit Nes,

Bernhard

Reacties (5) -

fam. ganzevoort

Lieve allemaal,
Wat fijn, dat je met zulke berichten de komende periode ingaat! Dan weet je weer even waar je het allemaal voor doet. Geniet maar goed van het extra weekend en dan voor volgende week allemaal heel veel sterkte gewenst!
Hartelijke groeten van Annewes en Carla, DavinaMatthijsSelmaJoramGerco

familie Hooghiemster

Wat fijn dat je dit weekend nog lekker thuis mag doorbrengen en super dat de uitslag van de punctie zo goed is!
Langs deze weg willen we jullie veel sterkte wensen voor de komende periode. We denken aan jullie!
Maar eerst nog maar lekker genieten van dit weekend!

Hartelijke groeten,
Kor, Wilma en Sanne

ina brinkman - la Roi

Hallo Bernhard,

Wat fijn dat je dit weekend nog thuis mag zijn en hartstikke mooi dat de berichten van de punctie zo goed zijn. Nu hopen en bidden dat alles straks goed mag gaan. Geniet nog maar even lekker van dit weekend en voor de komende weken heel veel sterkte gewenst ook voor Marianne en de kinderen natuurlijk.

Hartelijke groeten van Harm en Ina

Hessel en Klara

Hoi Kanjer, heel erg veel sterkte de komende periode. We leven allemaal heel erg met jullie mee, en volgen al het nieuws op de voet. We hopen je snel weer op het schoolplein te zien!!

Groeten en sterkte,

Roelof

Hoi Bernhard,

Ook van mijn kant heel veel sterkte toegewenst voor de komende periode voor jou en je gezin. Ik hoop voor je dat alles goed mag gaan en dat je daarna een nieuwe start mag maken voor wat je gezondheid betreft.

Hartelijke groet,
Roelof

Reacties zijn gesloten