Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

14. mei 2014 10:09
by Bernhard
0 Reacties

Eindelijk afbouwen

14. mei 2014 10:09 by Bernhard | 0 Reacties

Ik had me voorgenomen om niet te veel meer te schrijven over mijn ziekenhuis perikelen omdat het inmiddels redelijk achter de rug is en ik me meer en meer richt op het ‘normale’ leven. Echter ben ik gisteren weer op controle geweest in het Radboud MC in Nijmegen en was dat een hele mijlpaal voor mij die ik toch met de mensen wil delen die mij de afgelopen jaren gevolgd hebben.

De controle en behandeling was weer even wennen. Ik moest zoals gebruikelijk naar het daghospitaal en weer liggen in een ziekenhuis bed en allerlei prikken en gedoe en dat roept toch niet hele leuke herinneringen op.

Toen de arts echter langs kwam met alle uitslagen was de stemming snel beter! Alle uitslagen waren namelijk goed tot zeer goed. Longfunctie stabiel en ietsjes beter dan de vorige keer, bloeduitslagen prima en tekenen afstoting alleen maar minder!

Dit was voor de arts aanleiding om nu echt een plan te maken om alle medicijnen langzaam af te bouwen. Dus er ligt nu een concreet plan om over 3 jaar compleet medicijn vrij te zijn! Zo concreet dat ik vandaag (14/5) er gelijk mee begonnen ben en minder medicijnen hoef te nemen! Hopelijk gaat dit alles goed en heb ik geen ontwenningsverschijnselen of terugslag maar heb daar alle vertrouwen in.

Het einde van de hele ziekte lijkt nu in zicht al duurt het natuurlijk nog wel een tijdje. Ogen zijn nog wel af en toe problematisch en daar gaan ze over 2 weken in Rotterdam meer onderzoek naar doen.

Dus nu zaak om conditie op te bouwen en weer meer te bewegen. Af en toe maar even de trapondersteuning van mijn elektrische fiets uitzetten ;-)

Groeten uit Nes

Bernhard

 

Reacties zijn gesloten