Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

19. januari 2010 08:08
by Bernhard
1 Reacties

Wachten op de getallen

19. januari 2010 08:08 by Bernhard | 1 Reacties

Het is alweer dag 23 van de kuur en het is wachten op het moment dat de bloedwaarden (getallen) weer omhoog gaan. Het gaat nog steeds goed, geen verhoging en de onstekingswaarden in het bloed blijven laag. Gisteren is het bloed weer onderzocht en helaas waren de neutro's nog niet omhoog gegaan. Deze zijn bepalend voor de isolatie. Misschien dat het morgen wel omhoog gaat. Het bloed wordt namelijk elke maandag, woensdag en vrijdag onderzocht. Dus morgen weer een kans en anders vrijdag.

Verder begint het nu wel saai te worden hier. Overdag is iedereen aan het werk dus geen bezoek en 's avonds is gelukkig Marianne er, maar de kamer heb ik na 3 maanden wel gezien! Hopelijk kan ik snel weer naar huis. Als ik thuis ben zal zo snel mogelijk een afspraak in het UMCG volgen en weet ik de data waarop ik in het UMCG moet zijn en hoe lang mijn 'vakantie' thuis is. Wat ik nu wel weet dat het begin maart zal zijn en dus eind februari ongeveer moet melden. Dit betekent als ik binnenkort naar huis mag toch zo'n 3 weken thuis! Het blijft onwerkelijk dat je blij bent om 3 weken naar huis kan terwijl dit eigenlijk de normaalste zaak van de wereld is.

Nu eerst maar wachten op de bloedwaarden!

Groeten uit het MCL
Bernhard

Tot slot toch een grafiek van de bloedwaarden tijdens deze kuur.




Reacties (1) -

Erik Reudink

He Bernhard,

Even een berichtje hier uit Spijkerboor. Veel sterkte de komende periode met de kuur en ik duim met je mee voor goede waarden!

groeten,


Erik Reudink

Reacties zijn gesloten