Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

8. januari 2010 17:40
by Bernhard
4 Reacties

Weer in de dip.

8. januari 2010 17:40 by Bernhard | 4 Reacties

Al weer een tijdje geleden heb ik geschreven op dit log. Werd weer tijd hoorde ik van diverse mensen. Tja, de reden is heel simpel. Ik heb eigenlijk niet veel te melden. Oudejaarsavond was erg leuk thuis en ik was erg blij niet in het ziekenhuis te zijn maar de volgende ochtend was het al snel weer naar het MCL. Wij als gezin hadden het hier toch nog wel moeilijk mee. Maar we gaan er zo positief mogelijk tegemoet en hopelijk ben ik snel weer thuis.

Op nieuwjaarsdag is de laatste chemo er ingelopen en was het wachten op de dip. (dip = de periode waarin ik geen weerstand heb) Omdat de bloedwaarden nog goed waren kon ik het weekend wel lekker even naar het restaurant en de winkeltjes. Dit breekt de tijd toch en je komt tenminste nog je kamer af. Ook even lekker koffie drinken in de wintertuin die de afdeling heeft was een welkome afwisseling.

Maar ja de dip komt toch en ik had al berekend dat die woensdag kwam, en ja hoor. Afgelopen woensdag waren de bloedwaarden dusdanig dat de code (isolatie) in is gegaan. Toch weer even slikken. Maar hoe sneller ik in de dip ben, hoe sneller ik er weer uit ben…. Toch? Dus nu alweer drie dagen in code en ik voel me nog steeds redelijk goed. Vandaag was het Hb laag dus vandaag komt wel een bloedzakje eraan maar dat zal niet de laatste zijn.

Groeten weer vanuit het MCL
Bernhard

Reacties (4) -

Gea van Wieren

Dag Bernhard,

Ik wens jou en je gezin weer veel sterkte om deze periode door te komen.

Een hartelijke groet namens allen van de Ds. Hasperschool:

Gea van Wieren

Han

Hey Bernhard,

Volhouden he...
Geniet van de momenten; de dip gaat over!

Groeten

Fred en Griet Bos, Lauwersoog

Kom op Bernhard, volgens mij heb je het ergste gehad!
Dit kun je ook nog!

Marie-José

Een heel goed 2010!
hou je haaks! Het komt weer goed!De laatste loodjes zijn het zwaarst zeggen ze altijd, maar het komt goed.

Edwin en Marie-José

Reacties zijn gesloten