Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

3. december 2009 15:28
by Bernhard
5 Reacties

Moe, moe en nog eens moe…… en toch goed nieuws

3. december 2009 15:28 by Bernhard | 5 Reacties

Zoals de titel al zegt ik ben moe nee MOE! Tjonge ik wist niet dat dit zo erg kon, ik wordt ’s ochtends naar een goede nacht wakker en een uur erna val ik gewoon weer in slaap. Ook ’s middags kan ik mijn ogen niet open houden en val voortdurend in slaap. ’s Avonds een hele fikm kijken lukt ook al niet. Ook een boek lezen lukt mondjes maat, tijdschriften zijn nu mijn ding.

 

De dagen beginnen nu toch te tellen en op elkaar te lijken. Gelukkig had ik even afleiding deze week omdat de doktoren een CT scan nodig vonden en  ik even van de kamer mocht. Daarnaast komen definitieve uitslagen nu wel dichtbij. Afgelopen dinsdag echter kreeg ik al een uitslag en dat was de uitslag van de test met betrekking tot een mogelijk donorschap  van mij broers of zus. Wegens privacy overwegingen mocht mijn dokter dit niet aan mij vertellen en heeft mijn broers en zus gebeld. Vooraf was de kans klein: 25% per broer of zus. Nu bleek dat 1 van mijn broers/zus geschikt is!!!! Dus is er een familie donor beschikbaar wat voor de toekomst alleen maar beteer is! Er zullen tzt in het UMCG nog meer tests uitgevoerd worden en daar kan dus ook nog een negatieve bijzitten maar voorlopig ben ik blij met het nieuws!

 

De volgende dag moest ik weer voor mijn 1e beenmergpunctie tijdens deze kuur. Samen met mijn zus die meeging als ondersteuning! Het is namelijk niet echt fijn een boor en naald in je bekken te krijgen. Gelukkig viel hij ook deze keer weer mee! Al gelijk na de punctie was dr. Joosten content met de vlokjes die hij had geoogst. ’s Middags kwam hij oppeens onverwachts even om de deur om te vertellen dat de vlokjes.. het beenmerg compleet leeg was! Tja wat wordt daarmee bedoeld… Dit betekent dat mijn bloedfabriek compleet stil ligt een dus geen bloed aanmaakt maar het betekent ook dat ze op dit moment geen leukemie kunnen vinden of zien! Dit was goed nieuws volgens de dokter. Het wordt nu spannend als de fabriek weer opstart over een week of 10 dagen of de leukemie ook daadwerkelijk weg blijft. Maar lichtpuntje is dat het nu even weg is!

 

Nu stop ik maar weer want ik wordt  zo opgehaald voor een thorax foto. Weer helemaal ingepakt een ritje maken door het ziekenhuis. Ik zal vanavond hiervan een foto plaatsen bij dit verhaal!

 

Groeten uit het MCL

Bernhard

Reacties (5) -

Robert den Hartog

Dag Bernhard,

Fijn om weer een lichtpuntje te zien.
Kwam via Hyves achter je blog. Ik blijf je volgen...

Veel sterkte.

Peter Eckhardt

Ha, Bernhard....super zeg die foto's met je kinderen! Blij toe dat je die nu eindelijk gezien hebt en weer effe hebt kunnen aanraken. Hoop wel dat je je inmiddels niet meer zo ziek voelt. Moe is ook niet leuk, maar ziek is denk ik nog erger...

Ook goed nieuws van de donor die gevonden is. Betekent dat dat je ook daadwerkelijk een transplantatie nodig hebt, of is het meer anticiperend op?

Nou sterkte nog met de series kijken!!

Groet,

Peter, Angelique en Finn

Fred en Griet Bos, Lauwersoog

Al weer een week om, hier gaat het vlug bij jou zal dat minder zijn.
Wat een goed nieuws allemaal!
Wel positief blijven hoor!
Ik onderschat jouw situatie niet hoor, maar blijf de lichtpuntjes zien!

Sonja Bosma

Hallo Bernard en je familie..

Wij kennen elkaar niet,maar omdat ik in de tc van de volleybalclub zit,hoorde wij dat je erg ziek bent..Toch wil ik je een berichtje sturen en jullie enorm veel sterkte toewensen..Jongens wat staat je wereld dan idd op z'n kop zeg!Als ik je blog zo lees,kan ik alleen maar respect voor je voelen,en ook zeker voor je vrouw..Jullie zitten volgens mij in een sneltrein die maar door blijft denderen..Jullie moeten er maar in blijven zitten,hij zal zeker wel een keer bij het goede station stoppen..
Heel veel sterkte en ik blijf je volgen via het blog..

Groeten Sonja Bosma

Bertus en Elles

Hoi Bernhard,

We lazen net je blog en vonden het hoog tijd worden je even een berichtje te sturen.
Wat fijn dat Emma en Thomas bij je konden zijn! Super!
We hopen voor je dat de bloedwaardes in orde blijven de komende tijd en dat je je weer wat fitter gaat voelen.

We leven met je mee.

Groeten

Reacties zijn gesloten