Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

28. november 2009 16:09
by Bernhard
4 Reacties

De kinderen weer gezien en vastgehouden

28. november 2009 16:09 by Bernhard | 4 Reacties

Tja ik moet natuurlijk beginnen met het feit dat afgelopen donderdag ochtend mijn kinderen zijn langs geweest!!! Een enorme emotionele ontlading! Ik als nuchtere fries moest echt in de rolstoel blijven zitten anders was ik zo omgevallen toen ik de familiekamer binnenkwam. Hoe omschrijf je het als de meest belangrijke mensen uit je leven weer in 1 kamer zijn: mijn gezin!

Ik had voor Emma een mooie bedelarmband gekocht en voor Thomas een paar mooie cars sloffen. En je weet niet hoe blij ze er mee waren. Maar de voor rest was het normaal als anders…. Dat klinkt gek maar ze gingen lekker spelen met het door Marianne meegebrachte speelgoed en kwamen af en toe een knuffel geven. Toen Marianne even weg moest en ik alleen met de kinderen was, ook gek na 7 weken, kregen ze even woorden zoals alle broertjes en zusjes hebben en na een woord van mij was het gelijk klaar! Heel gek maar ook heel gerustellend… ik was nog steeds de papa waar ze zonder meer naar luisteren.

Na een half uur spelen en foto’s maken moest ik toch weer terug. Dit vond ik erg moeilijk maar ook de kinderen gingen hier zo makkelijk mee om! Nadat ik terug was in isolatie en de kinderen in sluis gingen zwaaien kon ik heerlijk uitrusten!

’s Ochtends echter voordat ik naar de kinderen ging had ik echter al paracetamol gehad tegen de hoofdpijn. Dit bleek ’s avonds door te zetten en ik kreeg koorts. Gelukkig was het ’s ochtends begonnen en kwam het dus niet door de kinderen!! De koorts liep ’s avonds op tot ongeveer 39 graden en de dag die zonder infuus begon eindigde met 3 tegelijk. Er kwamen bloedplaatjes in, vanwege bloed in de urine (doodeng maar schijnt normaal te zijn), Antibiotica, tegen de infectie en vloeibaar voedsel (tpv) omdat mijn darmen helemaal er mee opgehouden zijn……

Dit is ook de reden dat nu pas het verhaaltje komt. Ik heb de afgelopen dagen knap beroerd gevoeld en het is nu ook nog niet geweldig maar hopelijk vinden ze zsm de juiste antibiotica. Dit weekend zal ik Marianne vragen wat foto’s te plaatsen van de gezinshereniging.

Daarnaast wil ik mijn directe collega’s van Ordina beheer nog erg bedanken voor hun wekelijkse verzending. Vorige week Top Gear gekregen en in 1 ruk uitgelezen. De zending van deze week heb ik nog niet bij de hand gehad om bovenstaande redenen. Zal morgen worden.

Daarnaast iedereen bedankt voor een e-mail, berichtje of kaartje. Ze zijn erg welkom en doen meer goed dan je wellicht denkt.

Groeten uit het MCL
Bernhard


 

 

Reacties (4) -

W. Visser-Kikkert

Lieve Bernhard en Marianne,

Wat heerlijk dat jullie weer even met z'n vieren waren! Wat kunnen kinderen flexibel zijn hè.
't Was maar een kort bezoek, maar genoeg om van op te laden voor "langere" tijd...
Wie weet komt er snel weer een gelegenheid om nog wat meer van elkaar te genieten...
Veel sterkte voor jullie en de hartelijke groeten uit Hoorn.

Auke, Wil, Maarten en Anne Tjeerd Visser

Fred en Griet Bos, Lauwersoog

Geweldig, wat een fijn bericht uit het ziekenhuis!
Gelukkig zetten de hoofdpijn etc. 's avonds pas door, anders was het wellicht weer op een teleurstelling uitgelopen die dag.
Nu maar hopen dat dat weer gauw onder controle is.
Hou je haaks en groetjes vanuit Lauwersoog.

fam. ganzevoort

Wat een leuke foto's van dat fijne halfuurtje! Eindelijk is het dan toch gelukt om even als gezinnetje bij elkaar te zijn. En hoe is het nu met je, Bernard? Ben je al wat opgeknapt van de infectie? Het is akelig, dat je je nu veel meer beroerd voelt tijdens deze tweede kuur. Doe je ook nog steeds mee met die wekelijkse beenmergpuncties voor onderzoek? Dat lijkt ons een grotere belasting als je je niet goed voelt. We wensen je heel veel doorzettingsvermogen toe en ook geduld. Je hebt in elk geval fijne herinneringen om de hele dag aan te denken. De hartelijke groeten voor jullie allemaal!
Annewes en Carla, DavinaMatthijsSelmaJoramGerco

Nicole van Gerven

Wow, wat een moooie plaatjes van een compleet gezinnetje! En ook al was het maar een half uurtje... Wat moet dat super gevoeld hebben!! Kan me voorstellen dat de gedachten hieraan je weer door de wat mindere momenten heen kunnen slepen..

Verder ben ik blij te horen dat de tijdschriften goed ontvangen worden Wink Beetje extra afleidng kan geen kwaad toch.

Dan nog heel veel sterkte toegwenst voor je gezin en jezelf. Hou je taai..

Veel groeten van Nicole

Reacties zijn gesloten