Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

23. november 2009 15:58
by Bernhard
3 Reacties

2e kuur zit er in!

23. november 2009 15:58 by Bernhard | 3 Reacties

Bernhard zijn 2e chemokuur zit er weer in. Wat hij nu wel merkt is dat zijn conditie niet veel meer is. Ook vindt hij het moeilijk om zich ergens toe te zetten, wat ook door de vermoeidheid komt.

Daarom vertel ik nu eens een verhaaltje over Bernhard in het ziekenhuis.

 

Bernhard krijgt nu ook door de misselijkheid moeite om te gaan eten en vindt de dagen in het ziekenhuis erg op elkaar lijken. Hij merkt dat hij niet zoveel te vertellen heeft. Hij zit echt in een ziekenhuisstructuur en dat is erg zwaar.

Op dit moment ligt hij lekker te slapen en vindt het fijn dat ik bij hem ben.

Gelukkig is er ook weer een lichtpuntje, als Bernhard niet ziek wordt mogen Emma en Thomas aanstaande donderdag bij hun papa in het ziekenhuis komen. Dan wordt er hier een familiekamer schoongemaakt en kunnen we lekker met z’n 4tjes zijn. Bernhard ziet er erg naar uit om zijn kindjes weer te zien en te kunnen knuffelen!

 

Hopelijk kan Bernhard binnenkort zelf weer een verhaaltje typen en dan doet hij er gelijk weer een grafiek van de bloedwaarden bij.

 

Voor de mensen die Bernhard nog niet gezien hebben zonder haar, doe ik er een foto bij. En voor diegene die mij nog niet kennen doe ik er een foto van mijzelf bij.

 

Groetjes Marianne.

 

 

 

Reacties (3) -

Han

Hey topper!

Zonder haar ben je niet eens zo lelijk....

All the best..... en ik hoop dat je donderdag je gezinnetje compleet hebt

Wiebo en Adri

Hoi Bernhard en Marianne,

Vorige week zondag hoorden we van Wiepie en Michael dat je een middag bij hen bent geweest. Mooi dat dat zo kon. We hebben gemerkt dat Wiepie en Michael ook enorm met jullie meeleven! Fijn dat jullie zo'n band hebben met elkaar.
Wat is het toch wat met die Mexicaanse griep die rondwaart. De timing van deze griepgolf is voor jullie bepaald niet fijn.
Een oud-collega van mij moest kortgeleden een levertransplantatie ondergaan. Ook haar kinderen kregen op het moment dat ze eindelijk naar huis mocht de Mexicaanse griep. Ze heeft daardoor 2 weken langer in (zoals zij en haar man het noemden) het duurste hotel moeten vertoeven. (1100 euro per dag volgens hun zeggen?)Ook zij had het er behoorlijk mee gehad, maar ja, wat voor keus heb je hé, je zult wel door moeten gaan voor een goed herstel.
We wensen jullie veel sterkte met voortbikkelen de komende tijd.

Ook sterkte en groeten voor je broers en zussen.

Liefs,
Wiebo en Adri van Klaarbergen

Ingrid en Joop

Hoi Bernhard,

Hebben jullie gister nog met z'n 4-en doorgebracht?
Hoe gaat het verder met je nu de 2de kuur erop zit?
Hopen dat je nu snel een week naar huis mag.

gr Ingrid en Joop

Reacties zijn gesloten