Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

8. december 2009 15:52
by Bernhard
0 Reacties

2 maanden in het ziekenhuis

8. december 2009 15:52 by Bernhard | 0 Reacties

Gisteren 7 december was het alweer 2 maanden geleden dat ik ben opgenomen. Dus al 2 maanden niet in mijn eigen bed geslapen en op 1 middag na, 2 maanden niet van de kamer afgeweest.

 

Hopelijk gebeurt dat binnenkort en kan ik even naar huis, maar dat hangt af van de bloedwaarden. Deze bloedwaarden publiceer ik met opzet niet meer omdat ik ze niet meer  bijhoudt. Je wordt helemaal gek als je je zoveel op de cijfers stort en ze gaan maar niet omhoog.

 

Afgelopen vrijdag en zaterdag nog wel Sinterklaas gevierd met thuis. Vrijdagmiddag kwam Sinterklaas langs bij ons thuis en via de webcam was ik erbij! Emma en Thomas vonden het geweldig. Alleen Emma was wat bang voor zwarte piet. Thomas gelukkig niet en die kon mooi de cadeau's voor emma pakken. Al met al een hele leuke middag en blij dat ik het via de webcam kon zien.

 

Daarna afgelopen zaterdagmiddag pakjesavond gevierd. Hier in het ziekenhuis was ook een grote zak bezorgd zodat ik ook pakjes kreeg. De oom van Marianne hielp mij even om uit te pakken. Ik kan me namelijk makkelijk snijden etc. Roelof nogmaals bedankt. Thuis was de spanning te snijden toen er geklopt werd en emma vloog naar de deur. Het mooiste was te zien dat emma ook met een simpel stickervel heel blij was en Thomas blij met alles waar een wiel onder zit! Hopelijk blijft dat zo.

 

Over mij zelf nog even. De koorts wil maar niet weggaan. Overdag was het steeds 37.5 en ’s avonds liep dat richting de 38.8. Echter afgelopen maandag ging het oppeens naar de 39.5 en overdag blijft het nu steken op 38.2. Er is dus een infectie gaande en ik krijg 2 verschillende antibiotica maar ze krijgen het nog niet onder de knie. Hopelijk gaat binnenkort mijn eigen lichaam mee helpen maar wanneer dat zover is is nog niet te zeggen. Ik hoop volgende week.

 

Groeten uit het MCL
Bernhard

Reacties zijn gesloten