Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

28. oktober 2009 20:31
by Bernhard
2 Reacties

Moe...

28. oktober 2009 20:31 by Bernhard | 2 Reacties

Zoals de titel al zegt kom ik er nu achter hoe moe je wordt van deze behandeling. Vandaag 's ochtends en 's middags geslapen en nog steeds moe. Ik begin nu ook de 'dip' te merken. De koorts begint op te lopen en de onstekingswaarden ook. Daarnaast neemt mijn gewicht af en ook de eetlust dus krijg ik via het infuus ook voeding. Ik hoop dat mijn bloedwaarden zsm toe nemen maar dat kan nog even duren is mij verteld. Dus in de tussentijd vooral veel op bed liggen.

Hieronder heb ik de bloedwaarden weer opgenomen en de afweer. Bij de afweer is de isolatie lijn op 2 gezet omdat het 2x boven de 2 moet komen om de isolatie op te heffen... nog lang niet dus. Daarnaast heb ik in de bloedwaardden de onstekingswaarde weggelaten omdat die heel hoog kan worden en daardoor niet handig is in de grafiek.

Tot slot voor vandaag wil ik iedereen bedanken voor de e-mailtjes! Ik beantwoord niet alles maar stel ze zeer op prijs !!! Ook de mailtjes hoe het buiten het ziekenhuis gaat met anderen is erg leuk omdat je hier toch een beetje buiten het leven staat en krijg je toch nog wat mee.

Groeten uit het MCL
Bernhard

Reacties (2) -

maaike

hee Bernhard, gister probeerde ik ook al een "commentaar' te doen, maar dat werd "geweigerd".... een echte kaart komt eraan....
Sterkte...we leven met je mee,  woorden schieten soms tekort, maar het gevoel is er dus ...
liefs van Wybo en maaike

Onno Jongedijk

Ja, en dan hoor je dat er een medevolleyballer acuut ziek is geworden. Zo zie je maar weer dat je da dag moet plukken nu het nog kan. Ik hoop dat je gauw hersteld van deze aanslag op je gezondheid en weer aan het net staat om de ballen weg te maaien voor de handen van de tegenstander.
Ik wens jou en je gezin veel sterkte de komende periode.

Onno

Reacties zijn gesloten