Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

25. oktober 2009 16:39
by Bernhard
3 Reacties

Weekend in het ziekenhuis

25. oktober 2009 16:39 by Bernhard | 3 Reacties

Tja, en dat is het weekend in het ziekenhuis... Rustiger op de afdeling maar wel meer bezoek. Op dit moment gaat lichamelijk op zich heel goed. Vooral de doktoren zijn tevreden over de waardes en vooral de constante temperatuur.

Maar wat nu vooral komt is het hele gebeuren te proberen te begrijpen. Het is allemaal heel snel gegaan, na onze reis heb ik diverse mensen pas in het ziekenhuis weer gezien! Maar vooral de kinderen te moeten missen is erg, gelukkig zijn ze vandaag weer voor het raam geweest en dat geeft enorme energie.

Meer heb ik nu niet, rest alleen nog de bloedwaarden en de afweer. Om het overzichtelijk te houden zijn ze nu verdeeld in 2 grafieken. Vooral de onderste vind ik belangrijk. De groene lijn is de isolatielijn. Zodra de waarden hierboven komen, is het weekje huis dichtbij!

Bij de bloedwaarden valt vooral op dat de bloedplaatjes zijn gestegen! Dit klopt, ik had namelijk spontane blauwe plekken en daarom heb ik bloedplaatjes gekregen met een goed resultaat! Ook de HB viel onder de 5,4 en daarvoor heb ik 1 zakjes bloed gekregen.

Via de blog en de mail heb ik nog diverse vragen gekregen. Ik zal deze bij voorkeur via het log beantwoorden maar dat komt deze week verder.

Groeten uit het MCL

Bernhard

 

Reacties (3) -

Richard Zeeders

Hey Bernhard.

Naast het smsje wat ik heb gestuurd naar Marianne ook nog even mijn persoonlijke medeleven naar jou via deze blog. Hoewel er veel informatie mij ter ore komt is het wel erg interessant om jou eigen verhaal hier te kunnen volgen. Op school heb ik wel geleerd over de lymfatische variant. Ik hoop (bijna) altijd dat ik mijn lesstof helder kan maken met de werkelijkheid zoals Lucas met de stenen en opa met de diverse onderzoeken. Maar dit, zoals jij/jullie dit meemaken had ik liever niet willen weten. Het is erg ingrijpend.

Je maakt van de website een aardige samenvatting met veel informatie over jou en het ziektebeeld. Hopelijk komen er in de komende weken veel grafiekjes met een positieve lijn. Ondanks dat het een moeilijke tijd is hoop ik dat je veel kracht en energie kan putten uit de contacten die je wel mag hebben en het zien van Emma en Thomas in de tuin. Ik heb er veel vertrouwen in dat jullie hier bovenop komen.

Heel veel sterkte gewenst met de voortgang en herstel. Ik blijf je blog volgen.

Groeten, Richard Zeeders

Oma en opa IJntema

Lieve Bernhard, Nu maar hopen dat de waarden hier boven komen.Een weekje thuis zou geweldig zijn !
Hartelijk gegroet van oma en opa.

Fam. van den Heuvel

Hallo Bernhard,

Zoals je in je bericht al zegt," alles proberen te begrijpen want het is zo snel gegaan". Het lijkt ons inderdaad heel erg moeilijk om de knop omgezet te krijgen. Toch vinden we het erg moedig van je om elke keer iedereen te laten weten hoe het gaat en vooral duidelijkheid te scheppen doormiddel van grafiekjes etc. We zijn trouwe volgers van je blog, Marianne, Lucas en Margreet krijgen veel telefoon en ook die willen we niet steeds lastig vallen. Op deze manier kunnen we het goed volgen. Elk positief geluid, zoals deze grafiek, is nodig voor het herstel, en het beste vooruitzicht is dat jij die week zal gaan doorbrengen thuis, daar zijn wij heilig van overtuigd! We wensen je echt het allerbeste toe, heel veel kracht in zowel geestelijk als lichamelijk opzicht,

Met vriendelijke groet,
Jan, Severien en Johan

Reacties zijn gesloten