Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

22. maart 2010 20:11
by Bernhard
9 Reacties

Dag 19 – Spannende dag en naar huis!!

22. maart 2010 20:11 by Bernhard | 9 Reacties

Vandaag was een hele spannende dag. Vandaag een foto en naar de KNO-arts. De eerste check was de temperatuur en deze was goed namelijk 36.6! Toen om 11:00 richting de röntgen. Terug op de kamer even liggen, bleek het bed kapot. Het hoofdeinde wilde niet meer elektrisch naar beneden. Dus echt tijd voor huis. Om 14:30 naar de KNO-arts. En ik begin er gewend aan te raken ook deze arts deed weer een slangetje door mijn neus. Voelt nog steeds vreemd maar begint vreemd genoeg te wennen. De arts zag gelukkig niks ernstig. De keel was nog wat rood maar geen gekke dingen en de stembanden bewogen gewoon. Dus over 6 weken terug komen. Alleen ben ik nog wel hees en kan niet telefoneren en fluister de hele dag.

Terug op de afdeling kwam zowel de zaalarts als de specialist het goede nieuws vertellen. Ik mag naar huis! Ik had de transplantatie volgens de specialist in recordtijd gedaan en boven alle verwachtingen! Vooral om dat ik een sterk lichaam blijk te hebben. Doe ik me naam toch eer aan. Bernhard betekent namelijk ´zo sterk als een beer´.  Alle voorbereidingen werden weer getroffen, medicijnen halen, brieven opstellen en dergelijke. Ik kreeg een hele plastic tas met medicijnen mee. Even  uitgerekend en er zat voor ongeveer € 3000,- in!!!! Het golfkarretje werd besteld om mij naar voren te brengen en om ongeveer 17 uur zat ik in de auto richting Nes.

Thuis hingen er slingers en een bordje met welkom thuis en zaten Emma en Thomas te springen achter de voordeur. Heerlijk om weer thuis te zijn.

Ja en hoe nu verder. De artsen hebben verteld dat het wel mogelijk is dat ik af en toe weer in het ziekenhuis opgenomen moet worden de komende weken. Maar het hoeft natuurlijk niet. Goed letten op de symptomen en bij twijfel bellen.  De eerste 100 dagen zijn het meest cruciaal en daarom moet ik in deze periode 2x per week voor controle. Wist je trouwens dat dag 100 valt op 11 juni. De start van het WK voetbal. Dus een mooie mijlpaal om naar uit te kijken!

Groeten vanuit Nes.

Bernhard

Reacties (9) -

Roelof

Van harte gefeliciteerd met je thuiskomst Bernhard. En nu maar hopen dat  het genezingsproces mag doorgaan en dat dit het begin mag zijn van volledig herstel.

Hartelijke groeten,

Roelof en Sake

Wiepie

Geweldig dat je weer thuis bent. Lekker geslapen op je eigen bed? Ik denk het wel. Ik stel mij voor dat Emma en Thomas vanochtend dansend en springend voor je bed stonden en riepen: Papa papa!! Wat lijkt mij dat fantastisch!! Ik bel je vandaag nog wel even, ik weet dat je niet veel kan zeggen maar misschien kan ik dan even met Marianne kletsen. Tot horens!!

fam. ganzevoort

Fantastisch dat je thuis bent!! Fijn in je eigen omgeving verder herstellen. Ook voor Marianne en de kinderen geeft dit natuurlijk wat rust. Niet meer elke dag naar Groningen. En Lucas en Margreet hoeven niet meer elke dag te komen. We wensen jullie allemaal toe, dat je wat tot rust komt en kunt genieten. Het mooie weer komt aan, dus dat kan hopelijk ook positief hieraan bijdragen. Lekker naar buiten! Toch ook weer veel sterkte gewenst voor deze nieuwe, maar spannende periode. Doe je best om verder beter te worden!
Hartelijke groeten en veel liefs van Annewes en Carla, DavinaMatthijsSelmaJoramGerco

Joop en Ingrid

Geweldig nieuws dat je weer thuis bent. En nu op naar 11 juni en dat je volledig hersteld.
Heel veel sterkte en geniet van het thuis zijn, wat je ook zeer zeker zult doen.

gr Ingrid en Joop

klazina

Hoi Bernard,

Fijn dat je weer thuis bent.
Wiepie heeft mij deze link doorgegeven, heb af en toe even meegelezen en las vandaag dat je weer thuis bent.
Hopelijk blijft het allemaal goed gaan de komende tijd.

Groetjes Klazina

maaike

Hallo allemaal,

ook dit keer even een  mail op de commentaarpagina,
Lieve Marianne, Bernhard en kids... het was echt tijd dat Bernhard weer thuis kwam en dat is gelukt! Wellicht nog niet gemakkelijk, maar het thuis zijn van Bernhard is fantastisch, de kids zien hem weer gewoon iedere dag en Marianne hoeft ook niet meer helemaal naar Groningen te reizen.....

Zus Margreet en Lucas, die ieder dag aanwezig waren....zoveel respect voor jullie, je deed het allemaal naast je werk... hopelijk nu wat meer rust en minder zorgen....

Wiepie, geweldig dat jouw stamcellen dit hebben bewerkstelligd! Voor jou zal het ook wel spannend zijn geweest hoe de transplantatie aan zou slaan....

kortom, veel respect voor iedereen in dit proces en allemaal veel liefs van Wybo en Maaike

W. Visser-Kikkert

Lieve allemaal in Nes,

Laat de LENTE maar komen!!! Het is LENTE in jullie gezinsleven! Heerlijk dat jullie weer samen zijn.
Geniet met volle teugen en alle goeds gewenst van ons uit Hoorn!
Auke,Wil, Maarten en Anne Tjeerd Visser.

ina brinkman - la Roi

Beste Bernhard en Marianne,

Wat fijn dat je weer thuis bent, Bernhard. Voor jullie gezinnetje breekt nu een spannende tijd aan. Hoe zal het gaan? Heel veel sterkte gewenst en we hopen met jullie, dat alles goed mag blijven gaan.

Hartelijke groeten,

Harm en Ina Brinkman.

Arno ter Hart

Geweldig dat je weer thuis bent, Bernhard. En dat je zo sterk als een beer bent daar twijfel ik niet aan. Nog een spannende periode voor de boeg en ik hoop dat alles goed blijft gaan. Geniet lekker van de kids en Marianne nu je weer thuis bent.

Groet,

Arno

Reacties zijn gesloten