Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

26. maart 2010 16:41
by Bernhard
1 Reacties

Dag 23 – Voor controle naar het UMCG

26. maart 2010 16:41 by Bernhard | 1 Reacties

Vandaag stond de reguliere controle in het UMCG op de planning. Het was niet de eerste keer terug in Groningen want afgelopen woensdag zijn we ook al even geweest. Ik hoest namelijk heel veel en op sommige plaatsen lijkt mijn huid helemaal verbrand. Daarom zijn we afgelopen woensdag al even geweest. De hoest blijkt een virus infectie te zijn die vanzelf over moet gaan. Daarna zal mijn stem ook wel weer terugkomen. De verbrande huid is een bijwerking van de zware chemo kuur en moet langzaam weer bijtrekken.

Vandaag dus ook weer geweest en nu is ook mijn bloed gecontroleerd. Het bloedbeeld zag er perfect uit! Een Hb van 7,5, trombo’s van 262 en leuko’s van 5,4! Mijn bloedbeeld heeft er niet zo goed uitgezien dit afgelopen half jaar! De transplantatie arts (dr. Huls) is heel erg tevreden. Alles gaat volgens het boekje. Alleen het hoesten wordt steeds erger. Alles komt los en wordt er zelfs benauwd van. Dit is volgens de artsen een normale reactie en a.s. maandag wordt er een foto gemaakt. Tot die tijd maar rustig hoesten (mijn ribben doen ook al zeer) en fluisteren want mijn stem is nog steeds niet terug. Daarnaast slaap ik ontzettend veel. Ik merk nu pas wat voor kuur het was! Ik ben alleen maar moe en kan elk moment van de dag wel slapen. Nu snap ik waarom ze steeds zeggen dat ik minimaal een half jaar moet uittrekken om weer op krachten te komen.

Maar bovenal ben ik heel blij dat ik lekker thuis ben! Lekker bij Marianne en de kinderen. De kinderen lopen weer achter mij aan de hele dag en Emma wil zelfs niet bij vriendinnetjes spelen omdat ze bij papa wil zijn!

Groeten uit Nes.

Bernhard

Reacties (1) -

Gea van Wieren

Dag Bernard en Marianne,

Wat goed om te lezen dat jullie als gezin weer bij elkaar thuis zijn.
Ik sprak vanochtend op school even met Emma en merkte hoe blij ze was.
Wij zijn dat ook voor jullie en wensen dat het voortaan de goede kant kant op mag gaan. En veel sterkte met het nog te lopen pad.

Met vriendelijke groet,
(Juf) Gea van Wieren

Reacties zijn gesloten