Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

21. maart 2010 09:32
by Bernhard
3 Reacties

Dag 18 van de transplantatie: Goed en niet goed

21. maart 2010 09:32 by Bernhard | 3 Reacties

Het is misschien een vreemde titel maar het is de waarheid. Het gaat goed als het gaat om het bloedbeeld! Ik ben inmiddels volledig geregenereerd wat betekent dat mijn bloedbeeld meer dan goed genoeg is om naar huis te kunnen!  Maar waarom ben ik dan nog hier. Ik heb namelijk sinds vorige week erg last van mijn keel en ook de temperatuur werd wat onrustig. Geen koorts maar wel wat verhoogd. Daarnaast kreeg ik voor het eerst sinds jaren weer een astma aanval dus willen ze me hier nog even houden voor observatie. Sinds gisteren ook nog mijn stem kwijt dus alles wat bij elkaar.

Nu gaan we morgen eerst naar de röntgen en daarna na de KNO-arts. Als die uitslagen niet verontrustend zijn en ik geen koorts heb mag ik heel snel naar huis. Echter als het wel wat is… ja dan hier blijven. Spannend dus morgen.

Ondertussen is mijn kamer wel opgefleurd. Eerst kreeg ik een bloempot met allemaal papieren handjes van alle klasgenootjes van thomas van de peuterspeelzaal en later nog een schilderij van Emma haar klas met een afdruk van alle handjes. Bedankt, erg leuk en fleurt de boel aardig op.

Eigenlijk heb ik geen verder nieuws alleen dat morgen spannend wordt!

Groeten uit het UMCG

Bernhard

Reacties (3) -

alexander en nynke

Hey,

Ik hoorde inderdaad van marianne dat je je stem kwijt bent. Hopenlijk valt het mee. En mag je heerlijk naar huis. We komen in elk geval morgenavond nog even bij je langs

harald en renetta

Hallo,

Weer even bij gelezen. We hopen dat je vandaag goed nieuws mag krijgen en dat je naar huis mag.
We denken aan je en hopen dat het volgende stukje wat je schrijft is dat je thuis bent!

Het beste,

Tiny Huizenga

Hallo Bernhard

We hopen dat de uitslagen goed zullen zijn en dat je snel weer naar huis mag.

Tiny Huizenga

Reacties zijn gesloten