Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

13. november 2009 17:11
by Bernhard
4 Reacties

Niet naar huis!

13. november 2009 17:11 by Bernhard | 4 Reacties

Het is echt vrijdag de 13e want geluk heb ik vandaag even niet. Uit de test van gisteren is gebleken dat Emma de Mexicaanse griep heeft. Gelukkig is het een milde vorm en is ze vandaag al weer aan het kleuren en heeft ze gelukkig vandaag alleen nog wat verhoging.

Echter kan het weekend thuis niet doorgaan en ook het weekend bij mijn schoonouders niet. Marianne en haar ouders gaan zoveel met Emma en Thomas om dat het waarschijnlijk is dat hun het ook kunnen hebben. Dus Marianne is vandaag ook niet geweest en kan alleen bij mij komen met een speciaal mondkapje op.

Om toch even uit het ziekenhuis te zijn ga ik morgenmiddag even naar mijn zus en zwager voor een bakje koffie en warm eten. Daarna meld ik me weer netjes in het ziekenhuis.

Dit alles is echter wel heel moeilijk te verwerken. Afspraak is wel dat over een week of zo de kinderen bij mij op de kamer mogen komen. Hopelijk komt daar niks tussen.

Blijft ook nog het feit dat ik ook de griep zou kunnen hebben, dus ik ben al begonnen met tamiflu. Dus maar hopen dat het niet het geval is. We zullen zien deze week. Morgen eerst maar eens het ziekenhuis uit.

Groeten uit het MCL
Bernhard

Reacties (4) -

marjon geertsma

Hoi Bernard,
Ik volg je verhaal via je blogs en wat vreselijk dat je dit weekend niet naar huis kan en dat er meer/zwaardere chemo's nodig zijn om deze ziekte aan te pakken.
Heel veel sterkte, Bernard en houd de moed er in hoor!!

Groetjes, Marjon

Fred en Griet Bos, Lauwersoog

Tegenslag. Ook dat kon er nog wel bij, heel vervelend. Maar houd je hoofd omhoog, dit gaat weer over.
Wij waren gisteren in Nes omdat ook het gezin Sjaak en Nicolien in de lappenmand (griep) zit, bijna niemand wordt overgeslagen.
Sinterklaas is weer in het land, hij was gisteren op de boulevard in Akkrum, dat klinkt toch geweldig! Er waren 20 Pieten bij, dus hij zal ons wel niet vergeten, personeel zat.
Bernhard hou de moed er in dat is het enige wat je momenteel kan doen!
Sterkte en groetjes uit Lauwersoog.

Natascha Kager

Beste Bernard,

Wat een pech....doet de vrijdag de 13e z'n naam eer aan, shit man. En dat terwijl je de liefde en knuffels van je gezin nu zo hard nodig hebt. Deze moet je dan de eerstvolgende keer maar flink inhalen!!! Veel kracht en doorzettingsvermogen gewenst voor jullie!!

Groetjes,

Natascha Kager (ex collega van Marianne)

Richard Zeeders

Hoi Bernhard,

heel erg vervelend wat jij/jullie door moeten maken. Veel erger kan bijna niet. Maar je bent er wel even tussen uit geweest, toch? Hoe was dat? Kan je daar een beetje moed uit putten om vervolgens met de volgende kuur te beginnen? Ik hoop het echt van ganser harte. Als buitenstaander is het makkelijker gezegd dan gedaan maar toch zeg ik: houd moed en probeer zoveel mogelijk aan positieve dingen te denken.

Sterkte de komende tijd.

Reacties zijn gesloten