Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

10. november 2009 17:44
by Bernhard
12 Reacties

Een enorme domper !!

10. november 2009 17:44 by Bernhard | 12 Reacties

Vandaag een enorme domper gekregen. Uit de beenmergpunctie van gisteren (maandag) is gebleken dat ik geen 100% remisie heb na de 1e kuur. Dit is behoorlijk schrikken en balen (zacht gezegd)! Dit is ook gelijk een verklaring waarom mijn afweer nog niet omhoog gaat. Het behandel protocol zegt dat ik nu gelijk met de volgende kuur moet beginnen. Gelukkig is mijn arts er van overtuigd dat ook mentaal alles goed moet zitten dus wil hij wel dat ik even naar huis ga. Echter zal het geen week worden maar 2 dagen. Dit is weer een behoorlijke teleurstelling maar ik kan in ieder geval de kinderen weer even zien en vasthouden!

Dit alles vergt wel een behoorlijke voorbereiding! Omdat ik nog steeds geen goede weerstand heb, krijgen morgen Marianne en de kinderen de vaccinatie voor de Mexicaanse griep en krijg ik die hier in het ziekenhuis. Ook gaat Emma vanaf morgen niet meer naar school om de kans dat ze wat meeneemt zo klein mogelijk te houden. Ook de eerste dag van Thomas op de peuterspeelzaal wordt even uitgesteld. Daarnaast krijg ik uit voorzorg antibiotica mee en krijg ik tamiflu.

Als blijkt a.s. vrijdag dat Emma en Thomas niks onder de leden hebben ga ik of vrijdagavond of zaterdag naar huis en moet ik mij zondagavond weer melden. Dit alles natuurlijk onder voorbehoud dat ik niet ziek wordt!

Daarna begint de tweede kuur en hopelijk slaat deze wel goed aan. De eerste heeft wel wat gedaan. Toen ik begon aan de behandelingen waren de leukemie cellen 80% van het beenmerg. Bij de punctie van deze week was het 30%. Dus toch 50% eraf. Deze tweede kuur is zwaarder dan de eerste dus hopelijk kan deze kuur de resterende 30% opruimen. Nadeel is wel dat ik nu minimaal nog een 3e kuur nodig heb.

Rest mij nog te zeggen dat wij aankomend weekend met ons gezin hopen door te brengen en hoe aardig ook bedoeld, wij het niet op prijs stellen dat er spontaan bezoek komt! Dit is niet onaardig bedoeld maar de korte tijd willen we echt met het gezin doorbrengen!

De bloedwaarden heb ik deze keer niet toegevoegd, dat heeft even geen nut.

Groeten uit het MCL
Bernhard

Reacties (12) -

Sake Kikkert

Hallo Bernhard,

Het is inderdaad een domper dat de chemokuur niet voor 100% is aangeslagen. Hopelijk kan de tweede kuur ervoor zorgen dat de resterende 30% van de leukemie cellen worden verwijderd. Ook zou het mooi zijn als je dit weekend even naar huis kunt. Ik zou zeggen haal de stekker van de telefoon er maar uit en de deurbel eraf zodat je alle tijd met het gezin kan doorbrengen! Sterkte Bernhard.

Groet van Sake  

nicoline

he Bernhard,
ik heb het gelezen, wat balen zacht uitgedrukt. je had je er zo op verheugd even bij de kinderen te mogen zijn, hopelijk dit weekend enne...we zullen niet aanbelle..! maar als we iets kunnen doen, we zijn vlakbij!
hou je taai,
liefs buuf

Ingrid en Joop

Het is idd zwaar @#$%!!$^%&**. Maar wel mooi dat je dan toch ookal is het maar voor 2 dgn even naar huis kan. Even heerlijk knuffen met je kids. En het is dan zeer begrijpelijk dat je dan even niet op visite wacht. Hopen dat er verder niets bijkomt dat je idd van het weekend thuis bent.
By the way, heb je onze kaart ontvangen??
Heel veel sterkte

Groeten Joop en Ingrid

Milo van der Kruis

Hé Bernhard,

Inderdaad geen geweldig nieuws! In elk geval sterkte met de 2e kuur; laten we er van uit gaan dat dit de resterende cellen verwijdert. Geniet in elk geval van je gezin in de dagen dat je naar huis mag.

Groeten, Milo

Oma en opa IJntema

Lieve Bernhard,   Wij gunnen jou zo graag dat je een paar dagen naar huis kunt gaan, samen met de kinderen en Marianne.
Daarna de 2e chemokuur; we wensen je heel veel sterkte maar ook vertrouwen toe.
Zo dadelijk ga ik naar het ziekenhuis; een e-mail of andere reactie blijft dan even achterwege.
Heel veel liefs van oma en opa IJ.

Mark Winters

Hee Bernhard,

onze band bestaat uit het samen oud-Be Value zijn. Ik werd geattendeerd op je site door Erik Rademaker. Ik kan me alleen maar proberen voor te stellen wat jou de laatste weken is overkomen, maar alleen jij weet hoe dat voelt. Mijn woorden schieten dus hoe dan ook tekort :-( Ik wens je heel veel sterkte in de komende tijd, en geniet van de momenten met je gezin en je familie!

Hartelijke groet,
Mark Winters

Dick Lamme

Hoi Bernhard,

Heb ik een vraag over Visyr.....ligt ie in het ziekenhuis!!! Wat een klote zooi zeg. Ik hoorde het al van Erik Reudink, maar was er door de thuis perikelen nog niet aan toe gekomen.  
Ik hoop voor je dat je snel weer herstelt en dat je thuis kan zijn, want ik heb zelf ook ff in de ziekenboeg gelegen en ik was het na 1 nacht al helemaal zat.
Heel veel succes en ik mail/bel je snel ff.

Groeten,

Dick

fam. ganzevoort

Hoi Bernard,
Wat een domper voor je zeg! Wat moeilijk voor jullie allemaal. We hopen van harte, dat je inderdaad 2 dagen naar huis kunt gaan. En dat je dan fijn een paar dagen met elkaar kunt genieten. En dan er maar weer voor gaan met die 2e kuur. We wensen jullie ontzettend veel sterkte toe! Hartelijke groeten van Annewes en Carla, Davina, Matthijs, Selma, Joram, Gerco.

Nicole van Gerven

Hey Bernhard,

Las zojuist je laatste bericht op je site... Wat een enorme domper voor jullie! Fingers crossed dat je toch een paar daagjes volledig je aandacht kunt richten op je gezinnetje. Heel veel sterkte toegewenst voor jou en Marianne.
We denken veel aan je hier..

groet Nicole van Gerven

Hessel en Klara

Hoi Bernhard,

we leven enorm met jullie mee. We hopen met je/jullie mee dat je dit weekend lekker even naar huis kunt. Heel veel kracht en sterkte!

Vriendelijke groeten,
Hessel en Klara

familie Hooghiemster

Hoi Bernhard,

Wat vreselijk rot nieuws voor jullie! We hopen dat je het weekend inderdaad naar huis kunt en dat jullie dan als gezin fijn van elkaar kunnen genieten. We denken veel aan jullie en wensen jullie veel kracht en goede moed toe. Als we iets voor jullie kunnen doen, laat het gerust weten!

Hartelijke groeten,
Kor, Wilma en Sanne

Jelle en Ina

Balen met een grote K!. Jullie geduld en uithoudingsvermogen wordt wel op de proef gesteld zeg!
We leven erg met jullie mee. Van't weekeind maar even flink knuffelen met die kids - goed voor jullie allemaal!
Heel veel sterkte en geduld en moed toegewenst!

groeten,
Jelle en Ina

Reacties zijn gesloten