Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

7. november 2009 16:07
by Bernhard
2 Reacties

Alweer een maand in het ziekenhuis

7. november 2009 16:07 by Bernhard | 2 Reacties

Vandaag precies een maand geleden werd ik opgenomen in het ziekenhuis en kreeg ik te horen dat ik acute leukemie had. In deze maand is heel veel gebeurd. Een operatie gehad, 1e chemo gehad en vooral de 'eenzame' opsluiting! Dit laatste is erg moeilijk en begint nu zijn tol te eisen.

Nu het weekje naar huis dichterbij komt wordt je ook ongeduldig. Daarom kreeg ik gisteren toch een teleurstellend bericht dat de bloedwaarden goed omhoog gingen behalve de neutro's. Juist deze zijn belangrijk voor het naar huis gaan. Maar helaas is er nog geen beweging te zien in de neutro's. De trombos waren heel goed omhoog gegaan en ook de leuko's zijn omhoog. Het HB was zelfs iets omhoog gegaan en dat is de laatste tijd alleen maar naar beneden gegaan.

Nu maar wachten op de bloedwaarden van a.s. maandag en hopen op beter nieuws.

Groeten uit het MCL Bernhard



Reacties (2) -

Roelof

Hoi Bernhard.

Met veel bewondering lees ik hoe je ons op de hoogte houdt van het verloop van je ziekteproces. Als buitenstaander kun je weinig doen dan alleen hopen dat de chemokuur goed aanslaat en dat het herstelproces nu in werking treedt. Fijn om te lezen dat de bloedwaarden omhoog gaan, nu de leuko's nog. Ik hoop van harte voor je dat het weekje naar huis spoedig dichterbij komt en dat je je 'isoleercel' even kunt verlaten. Volhouden Bernhard.

Hartelijke groet,

Sylvia

Hai Bernard,

Vanochtend eindelijk eens de tijd genomen, (en moed gehad) jouw blog te lezen.
Vol bewondering, afgrijzen en trots lees ik jouw korte berichtjes.
Ik hoop echt voor je dat jouw weekje naar huis zo snel mogelijk bewaarheid wordt!

Hartelijke groet,
Sylvia

Reacties zijn gesloten