Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

23. september 2009 00:18
by Bernhard
8 Reacties

Tussenstop in Elisabethtown

23. september 2009 00:18 by Bernhard | 8 Reacties

Vanmorgen om 10.00 uur vertrokken vanaf de camping. We kwamen aan om 16.00 uur in Elisabethtown. Prachtige camping, we besloten gelijk daar twee nachten te blijven. Dan hebben we een hele dag om de Amish te zoeken. Eerst naar de supermarkt voor eten en drinken. `s Avonds een heerlijke oerhollandse maaltijd gegeten bestaande uit zuurkool met spek!

Woensdagmorgen lekker uitgeslapen. Rustig begin van de dag. Lekker in het zonnetje gezeten. `s Middags na het slaapje van Thomas zijn we gaan rijden richting de leefgemeenschap van de Amish. We kwamen terecht bij een Amish museumdorpje. We kregen daar een rondleiding maar de echte Amish waren in geen velden of wegen te bekennen. We hadden daar een andere voorstelling van. Volgens de gids wonen de Amish verspreid over een groot gebied. Jammer voor ons. Toch hebben we nog geprobeerd om via een route door de binnenlanden een glimp op te vangen. Gelukkig kwamen we nog een paar koetsjes tegen!

Donderdagmorgen zijn we weer vroeg vertrokken richting Washington. Bernhard had de camping al besproken. Mooie grote camping, lekker warm weer, wel wat bewolkt. Het is de bedoeling om vrijdagmorgen om 09.00 uur met de pandelbus vanaf de camping een bezoek te brengen aan Washington DC. De bus zet ons midden in het centrum van de stad af. Om 18.00 uur worden we weer opgehaald.

De KOA-campings die wij aandoen zijn prima. Kindvriendelijk, schoon sanitair, je was kun je er doen, kortom je weet waar je aan toe bent. Over het algemeen zijn de Amerikanen die je tegenkomt erg vriendelijk en de eerste vraag die ze je stellen is; Where are you com from? Als je dan aangeeft dat we uit Nederland komen reageren ze erg enthousiast. Zelf hebben we het idee dat we al heel lang weg zijn. Het gaat goed, druk met de kids erbij maar we zijn blij hier nog een week te kunnen zijn en we genieten! Oant moarn en een hartelijke groet uit de USA van Marianne, Bernhard, Emma, Thomas,Margeet & Lucas.

Reacties (8) -

Oma en Opa IJntema

Lieve allemaal,    Rust op de camping te Elisabethtown;dat is ook wel eens lekker.Jammer dat jullie geen leefgemeenschap van de Amish hebben kunnen zien. Dan nu naar Washington DC. Toch fantastisch! Nog heel fijne dagen. Hartelijk gegroet en een dikke knuffel van mama/papa/oma en opa.

Alexander & Nynke

Hallo allemaal,

Mooi dat het allemaal voorspoedig verloopt. Ook wij hebben het gevoel dat jullie al erg lang weg zijn. Heel veel plezier in washington. En Marianne goed opletten tijdens het bordjes lezen bij de musea! Geniet nog deze laatste week. Groetjes van ons viertjes

Alexander & Nynke

Hallo allemaal,

Mooi dat het allemaal voorspoedig verloopt. Ook wij hebben het gevoel dat jullie al erg lang weg zijn. Heel veel plezier in washington. En Marianne goed opletten tijdens het bordjes lezen bij de musea! Geniet nog deze laatste week. Groetjes van ons viertjes

Fam. Ganzevoort

Washington! Wat een goed idee om daar met de bus naar toe te gaan. Zit je niet met zoeken naar een parkeerplaats enzo. Natuurlijk ook Het Witte Huis bekijken? En hopelijk nog meer bekende gebouwen? Dat is zo leuk als je dat thuis dan weer op de tv ziet. Heeeeel veel plezier daar!
Liefs van ons allemaal.

Fam. Ganzevoort

We hebben vandaag jullie kaart ontvangen van de Niagara watervallen. Prachtig!!
Bedankt!

Fam van den Heuvel

Wat fijn dat jullie het zo naar het zin hebben. Bedankt voor jullie kaart! En nog een fijne week toegewenst daar.

Rosalin en gezinnetje

Heeee Merianne en familie!

Wat geweldig he dat internet....heel leuk om te lezen dat jullie verre reis zo'n succes is!Een superkans om iets van de wereld te zien.Vanuit Ferwert wens ik jullie nog een hele fijne vakantie toe!
Geniet van elkaar, ik hoop je ergens in oktober weer op de kaap te zien en dan kunnen we weer ff lekker bijkletsen..........

lieve gr. Rosalin Dijkstra

Alexander

Wil je even naar ons fototoestel op zoek ? Ligt nog ergens in de John Edgar Hoover building, gezien het tijdstip moeten jullie er nu bijna zijn Smile
Groet en geniet er nog even van !

Reacties zijn gesloten