Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

21. september 2009 01:36
by Bernhard
4 Reacties

Onderweg naar Washington DC

21. september 2009 01:36 by Bernhard | 4 Reacties

Zondagmorgen om 10.00 zijn we vertrokken vanaf de camping in Niagara Falls, de plaats van overnachting. We hadden een lange rit voor de boeg. Ruim 300 kilometer. Met name voor de kinderen is dit een lange zit. Het weer was prachtig en de route naar de volgende campground ook. We reden dwars door de staat Pennsylvania, prachtig gekleurde bossen, kortom een schitterende natuur. Om ongeveer 16.00 uur kwamen we aan in Mercer, ook een KOA camping. `s Avonds gezellig om het kampvuur gezeten.

Maandagmorgen weer op tijd vertrokken. We hadden echt twee rijdagen. Dat viel niet echt mee. Met elkaar afgesproken om dat toch wat anders te gaan doen. We zijn neergestreken op de camping in Bellefonte. Morgenvroeg eerst met elkaar naar de SUPERMARKT. Kunnen we voor de komende dagen weer het nodige profiand inslaan. Daarna willen we een route in de buurt gaan doen waarbij we een bezoek willen brengen aan een Amies gemeenschap.

Voor de goede orde Margreet rijdt niet in de camper. Ze heeft een andere belangrijke functie, CO-piloot. Wel mensen Oant moarn! Margreet & Lucas.

Reacties (4) -

Fam. Ganzevoort

Lieve allemaal,
Heerlijk zo'n reis! Wat een belevenissen. Ja, 2 dagen achter alkaar rijden is inderdaad veel. Hoe houden de kids zich? Logeren ze ook af en toe bij opa en oma? Wat zijn we benieuwd naar jullie bezoek aan een amish-gemeenschap. Dat zullen we één dezer dagen wel lezen. Hee Margreet: er is niets belangrijker dan een co-piloot! Lekker op de kaart kijken én om je heen kijken! Zo doen wij dat ook altijd in de vakanties. Weet je tenminste precies waar je zit... Veel plezier!
Lieve groetjes van ons allemaal.

Ina Brinkman - la Roi

Dag familie Kikkert en Hoekstra,

Wat geweldig voor jullie om dit zo met elkaar te beleven. Wij genieten van jullie verhalen. En wat nog leuker is, dat je via dit item zo dagelijks op de hoogte blijft van jullie reisavonturen. Jammer voor jou Bernard, dat je niet helemaal hebt kunnen doen wat jou in de voetsporen van jouw vader bracht. Maar je weet in ieder geval waarom hij dit zo graag heeft gewild.
Harm en ik dachten al dat Margreet zichzelf had overwonnen, maar inderdaad, een co-piloot is ook nodig.

Hartelijke groeten en nog heel veel plezier.

Harm en Ina

roelof

Hey iedereen!!

Wat gaat de tijd snel als je al jullie belevenissen zo leest Smile Echt ook leuke foto's hoor. Maare maak ook eens een aantal foto's van die camper joh SmileSmilehaha. Heb ik een betere indruk van dat ding. Hoe gaat het verder met jullie? zijn jullie ondanks het vele rijden ook een beetje bruin geworden? Hier in het Hollandse is het de afgelopen dagen knap weer. Genieten we volop van! Pap ik heb jou een mail gestuurd hoor. Heb je even wat te lezen.

Hele dikke zoen en knuffel
Ons

Oma en Opa IJntema

Lieve Allemaal,Vanaond hebben we alle foto,s bekeken; mooi hoor, zo krijgen we een indruk van jullie belevenissen.We zijn ook benieuwd naar de foto,s van The Falls. Gaat alles nog naar wens? Vermaken Emma en Thomas zich goed  in de camper?Leuk die foto,s van hen.Veel liefs van ons beiden en tot een volgende keer. mama/papa/oma /opa.

Reacties zijn gesloten