Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

18. september 2009 00:08
by Bernhard
1 Reacties

Bijna bij de Niagra Falls

18. september 2009 00:08 by Bernhard | 1 Reacties

Vandaag zijn we onderweg gegaan naar de camping bij de Niagara Falls. De reis was gelukkig niet erg lang, maar het was wel druk op de weg en veel wegwerkzaamheden.

Rond 15:00 op de camping aangekomen, het is hier niet erg druk. Om ons heen staan wel wat campers maar verder lekker rustig.

Alleen het tanken was vandaag even een uitdaging. Als je de creditcard er in doet wil hij een zipcode (postcode) en ja die van ons thuis begrijpt hij niet. Toen maar met de creditcard naar binnen. Daarna tanken maar nog steeds kwam er niks uit. Bleek dat er nog een handel aan de pomp zelf omhoog moest. Gelukkig was er een behulpzame Amerikaan die ons er op wees.

Daarnaast zijn Marianne en ik een paar dagen geleden lekker met z'n tweeen naar Boston geweest. De camper bij het station geparkeerd en op naar Boston met de commuter train (forensen trein). Na ongeveer een uur in een deprimerende trein kwamen we aan in een heel mooi station: South Station. Een enorme hal met allemaal eet en drink tentjes en terassen.

De stad zelf was heel anders dan New York. De stad was groener en wat ons opviel waren veel boekenwinkels en studenten. Maar dat is te verklaren omdat zowel Harvard als MIT in Boston zit.

Na een heerlijke bak koffie in een cafe die wel wat leek op het Friends cafe (met banken en zo), zijn we naar Trinity Church gelopen. Viel een beetje tegen na betaling van $6 entree.

Langzamerhand terug gelopen naar de trein na lekker door het park gelopen te hebben namen we de trein van 5:12 terug richting de camping.

De volgende dag hoorden we van de Amerikaanse buurman dat we de goede dag hadden uitgekozen voor de trein. Want de trein van die dag had een ongeluk gehad en was in South Station boven op het eindblok gereden met 18 gewonden. Zie hier het artikel in de Boston Herald.

Nou morgen maar richting de watervallen en Canada.
Bernhard & Marianne en Emma & Thomas

Reacties (1) -

Nynke van der Meer

Hé Marianne en de rest!

Hartstikke leuk om jullie reisverhaal te lezen! Zo'n onderneming is toch wel heel uniek!
Nog even en dan zijn jullie in Canada. Ik weet niet wat jullie plannen daar zijn, maar mochten jullie meer van de Amish/Mennonites willen weten, dan is een bezoekje aan St.Jacobs een aanrader. Dit is zo'n anderhalf tot 2 uur rijden van de Falls. En op donderdag is bij Kitchener (daar ook in de buurt)de Mennonieten markt. Daar wordt van alles verhandeld: van brood tot koeien. Voor de Mennonieten dé plek om hun spullen te halen en verkopen. Je ziet dan ook een hele rij buggies en paarden op het parkeerterrein staan.
Een hele prettige reis verder! Geniet ervan...

Nynke

Reacties zijn gesloten