Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

Reacties (3) -

Fam. Ganzevoort

Hallo lieve familie,
Met plezier lezen wij elke dag jullie vakantieverslagje. Het is dus erg leuk in de campers! Nou, Margreet: Rij jij écht ook in die grote bak?? Dat vind ik ontzettend "cool" van je! Rij jij in jullie andere vakanties ook wel met de caravan? Is het dan ook heel anders dan in een camper? Het lijkt mij een soort vrachtwagen die je moet besturen. En dan met de boodschappen gewoon parkeren! Daar hoef je hier in Nederland niet mee aan te komen. Het lijkt ons een hele ervaring, dat je Amish ontmoet. Dat is nou echt iets "alleen" van de televisie. Had je dan wel electriciteit op die camping? Jammer, dat jullie vanwege het weer er niet langer konden blijven. En we zijn ontzettend benieuwd naar de Niagara Watervallen. Het zal wel imposant zijn. Voor ons gevoel hebben jullie vrij veel regen en wat minder goed weer. Is dat ook zo? Dan hopen we echt voor jullie dat het wat opknapt, want dan ziet alles er wat fleuriger uit en rijdt het natuurlijk ook veel prettiger. Lieve mensen, heel veel plezier de komende dagen en tot het volgende berichtje. Nog geen heimwee krijgen, hoor! Behalve dan naar het Nederlandse weer: wij hebben prachtige nazomerdagen.
Liefs van ons allemaal!
AnnewesCarlaDavinaMatthijsSelmaJoramGerco

Roelof

Hallo lieve allemaal,

Hartelijk bedankt voor de felicitaties ivm mijn verjaardag. Ik was gisteren blij verrast toen Lucas belde om mij te feliciteren. Fijn om te horen dat alles goed gaat tot nu toe en dat jullie erg genieten van deze vakantie. Ik hoop nog wel voor jullie dat het weer zich wat van de goede kant laat zien, want ja daar heb je zelf geen invloed op. Wij hebben hier gisteren nog heerlijk buiten kunnen zitten met windstil weer en 24 graden.
Erg leuk om jullie belevenissen te kunnen volgen via internet. Ik zoek altijd even de plaatsnamen op via google zodat ik hier ook even kan kijken in welk gebied jullie zich bevinden. Nou mensen, geniet de komende 2 weken nog heel veel met elkaar en kom gezond en wel weer thuis.

Hartelijke groeten.
Roelof.

Alexander & Nynke

Hé travelers !

Bedankt voor de felicitaties ! Jullie hebben niet zoveel gemist hoor, vandaag kan ik weer typen en morgen mag ik weer rijden Smile

We halen het nog wel es in !

Gegroet,

Reacties zijn gesloten