Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

17. september 2009 02:04
by Bernhard
1 Reacties

Opweg naar Richfield Springs

17. september 2009 02:04 by Bernhard | 1 Reacties

Om 10.00 uur stonden we in de startblokken om naar de volgende camping te gaan. Na een schitterende rit, deels over de vierbaansweg en daarna via de Secundaireweg , door een prachtige natuur en dito omgeving kwamen we aan op een KOA-camping in Richfield Springs. Bij aankomst werden we welkom geheten door een Amish. Man in autentieke kleding, lange baard en hij liet zich vervoeren door een koets welke werd getrokken door een paard. Prachtige camping, zo mooi zelfs dat we er twee nachten wilden blijven.

De volgende dag: regen. We zijn daarom maar verder getrokken. Na een rit van 230 kilometer kwamen we om 16.00 uur aan in Flamington. Veel langer moet je niet willen rijden, de kinderen moeten ook tijd overhouden om hun energie kwijt te kunnen. Op de meeste campings is een prachtige speeltuin voor de kinderen. Thomas en Emma vinden dat erg fijn.

Wij vinden ons huisje op wielen erg leuk! Ook het rijden in de camper is een leuke ervaring. De gemiddelde Amerikaan houdt zich precies aan de snelheidlimiet, dat geeft een rustig gevoel op de weg. Niet haastig, menigeen is galant en geeft je voldoende tijd en ruimte. Dat rijdt heel plezierig! Margreet overwint elke dag zich zelf wat autorijden betreft.

Morgenvroeg, vrijdagmorgen, rijden we een rit van 120 kilometer. Naar de Niagara Waterfalls. Daar blijven we twee dagen staan. De vooruitzichten voor wat het weer betreft zijn beter. Regelmatig het zonnetje erbij. Heel veel liefs, Margreet & Lucas.

Reacties (1) -

Nancy

Hallo allemaal Smile

Wat een leuke berichten en foto's op jullie site.
Ik heb nu steeds meer zin om richting Amerika te gaan. Roelof en ik gaan flink sparen ;)
Zou super zijn om volgend jaar daar naar toe te gaan met zijn 2en!
Verder gaat het hier allemaal goed.. Wij zijn helemaal gelukkig dat we weer bij elkaar zijn.
Miste hem heel erg Frown dus ik ga nooit meer zonder mijn schat op vakantie haha.

Genietse daar en ik volg al jullie verhalen!

Groetjes en een Kus

Nancy ennn natuurlijk van Roelof

Reacties zijn gesloten