Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

15. september 2009 01:39
by Bernhard
4 Reacties

Marianne goes America

15. september 2009 01:39 by Bernhard | 4 Reacties

Hallo Nederlanders!

Hier eindelijk een berichtje van mij. Het is nu dik een week geleden dat we aan het grote avontuur zijn begonnen! Eigenlijk moet ik zeggen dat we nu gewend zijn geraakt aan het rijden in een camper en van camping naar camping reizen. Het is echt super om je eigen huisje steeds bij je te hebben.

De overgang van New York naar het camping leven is erg groot! New York is echt een fantastische stad met de hele dag door alleen maar drukte! Het camping leven is daar in tegen een heel verschil maar ook geweldig om mee te maken!

Wat ons erg mee gevallen is, is dat Emma en Thomas, maakt niet uit waar ze zijn of slapen, zich geweldig aanpassen! Daardoor kun je zelf nog meer genieten.

Vandaag waren we van plan om op tijd te vertrekken van de camping in Middleboro, waar we 4 dagen geweest zijn. Bij het wegrijden met de camper, bleek dat de camper van mijn ouders een lekke band had! 'Dit meen je niet zei mijn moeder'! Bernhard heeft met de camperverhuurder gebeld en na een uurtje was alles weer gefixt gelukkig.


Eindelijk konden we nu naar de volgende camping rijden met een afstand van ongeveer 200 kilometer. Nu kwam bij mij echt het Amerika gevoel naar boven (wat je altijd in films ziet). Afgelegen boerderijen met witte hekken er omheen, houten huizen met een veranda ervoor, gele schoolbussen en een geweldige omgeving!

Vanmiddag om 16:00 uur zijn we aangekomen op de camping in West Hampton. Een camping helemaal in het bos gelegen. Hier blijven we 1 nacht en morgen vertrekken we weer verder met als doel de Niagara waterfalls.

Wat ik erg leuk vind zijn alle reacties op onze dagelijkse verhaaltjes! Hoe meer hoe beter!
Sacha en Jolanda erg leuk jullie bericht! Willen jullie iedereen de groetjes van mij doen? Hey Broertje, de politie hier ziet er wel erg streng uit! Ze rijden hier ook nog eens in grote bakken van auto's en op een Harley. Fokalisa, bedankt voor je leuke berichtje naar Emma.

Tot de volgende keer! Liefs Marianne

Reacties (4) -

Oma en Opa IJntema

Lieve Allemaal,  Wat weer een leuk verhaal, nu van Marianne, over wat jullie zoal beleven.Het is fijn dat het zo goed bevalt en dat jullie zo genieten met elkaar.Emma en Thomas vinden het natuurlijk prachtig alle dagen met papa en mama EN Opa en Oma op stap.Wij zijn nog steeds in Noordwolde, het is mooi weer .Elke dag wat snoeien en opruimen, we doen kalm aan.Tot de volgende keer.Liefs van pa - opa kus van mama-oma.

Alexander & Nynke

Hey,

Leuk dat je het zo naar je zin hebt. Gelukkig gaat het goed met Emma en Thomas. Als dat allemaal goed loopt kun je zelf ook lekker genieten. Heb jezelf ook al gereden in de camper?? Lijkt me doodeng. hahaha.
De tijd gaat echt snel jullie zitten er alweer bijna twee weken. Groetjes aan iedereen.

groetjes nynke

Mirjam Antonides

Hey Kikkertjes !!!

Leuk om te lezen wat jullie wat jullie allemaal beleven daar aan de andere kant.
Heerlijk zeg zo'n camper om in te leven straks gaan jullie de camper nog missen als jullie weer in Nes zijn.
Hier gaat alles goed we komen onze witte broodsweken goed door, en zijn nu nog aan het nagenieten van alle foto's dvd's etc. Het was nog een topfeest 's avonds, maar niet getreurd het staat op dvd ook de stukjes die waren helemaal hilarisch !!!

Nou heel veel plezier nog, en lekker genieten he.

Groetjes Mirjam en Simon

visser, wil

Hallo lieve familie,

Zojuist jullie belevenissen even voorgelezen aan pa en ma Kikkert, die had ik net aan de lijn. Jullie moeten allemaal de hartelijke groeten hebben van ze en een dikke zoen!
Leuk dat jullie allemaal wat schrijven, natuurlijk beantwoorden we jullie schrijfsels graag. Hartelijke groeten van ons uit Hoorn. Auke is net terug uit Spanje en gaat volgende week 3 weken naar Japan. Nou doei, ik ga naar bed, jullie zijn nog volop in bedrijf denk ik......

Reacties zijn gesloten