Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

15. september 2009 01:05
by Bernhard
1 Reacties

Oppas Oma en Oppas Opa.

15. september 2009 01:05 by Bernhard | 1 Reacties

Vandaag hebben Margreet en Lucas een dagje op de kinderen gepast. Het was de bedoeling om met elkaar naar Boston te gaan maar uiteindelijk zijn Marianne en Bernhard gegaan. We vroegen ons af in hoeverre we de kinderen een plezier zouden doen om de hele dag de stad in te gaan. Niet dus. Daarom besloten we lekker op de campground te blijven. Wij hebben ons uitstekend vermaakt en de kinderen ook. Heerlijke wandeling gemaakt op de camping. Lekker weer, 26 graden C, zonnig, prachtig terrein en aardige mensen. Daarna gezellig met elkaar in de camper naar de winkel. De parkeerterreinen zijn immers groot genoeg!

Tussen de middag een broodje eten en Thomas daarna lekker in bed. Emma heeft heerlijk gespeeld met zand en steentjes. Daar kan geen Toys 'r Us tegenop. Op het terrein is een prachtige speeltuin, daar hebben de kinderen zich prima vermaakt. Aan het eind van de middag lekkere pancakes gegeten met stroop. De kids waren bekaf en opa en oma ook.

Vanavond zullen we de route voor morgen gaan bepalen. De bedoeling was om naar Twin Mountains te rijden maar de weersverwachting is overdag 9 graden en `s nacht 3. Regen en mistig. Waarschijnlijk kiezen we ervoor om niet aan de bovenkant van de meren langs te rijden maar aan de onderkant. We willen in ieder geval naar de Niagara Waterval. Morgen vertellen we waar we gaan overnachten. Welterusten allemaal. Margreet & Lucas.

Reacties (1) -

Oma en Opa IJntema

Hartelijk dank voor de e-mail. Ja, als je je een hele dag uitslooft voor je kleinkinderen, dan ben je ,s avonds bekaf.Dat waren wij vroeger "nooit ". Heerlijk, wat een lekkere temperatuur en zon! Jullie genieten, denken wij, vol op. Heel veel liefs.mama,papa, oma en opa.

Reacties zijn gesloten