Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

13. september 2009 22:45
by Bernhard
3 Reacties

Emma in Amerika

13. september 2009 22:45 by Bernhard | 3 Reacties

Lieve Roelof-Kees, Sipke en allemaal of iemand anders die ik niet ken. Ik vond het leuk in het vliegtuig omdat ik mocht lopen en omdat ik mocht helpen. Ik heb een nieuwe pet gekregen en het is met een hartje en er staat I love NY. Ik vind het leuk in New York. De muzikanten in het park (Central Park) vond ik erg leuk, ze hadden een trompet en speelden heel erg mooi.

Ik ben nu al 4 dagen lekker aan het slapen in een camper. En ik heb nu een nieuw stickerboek en ik kan ook verven in de camper.

Ik heb een klein tv-tje om filmpjes te kijken. En papa die tikt dit nu op de computer. En Opa en Oma slapen in 1 camper en wij slapen ook in 1 camper.

Vandaag zijn we naar het strand geweest dat vond ik erg leuk. Ik heb een kasteel gebouwd en heb een toren gebouwd met schelpjes. Thomas zit nu een nieuwe film te kijken van Brum.

Dit is het einde van het verhaal

Heel veel kusjes van Emma en ik mis jullie allemaal!

Reacties (3) -

Alexander & Nynke

Hoi Emma,

Wat een stoere foto zeg. Gelukkig ging het vliegen goed. En je hebt vast heel goed geholpen. Vind je het een beetje leuk in de camper. Is net een huis he?? Is het wel een beetje mooi weer bij jullie? Nog maar een hele leuke vakantie en groetjes aan opa en oma en een hele dikke kus voor papa en mama en thomas.

Groetjes Alexander, Nynke Manon en Lotte

Michael & Wiepie

Hoi Emma, ik herkende jou meteen. Ik zit bij mem op schoot terwijl mem dit verhaaltje typt. Ik wil ook meedoen en tik op alle toetsen en beweeg de muis. Ik stop nu een appeltje in mem haar mond. Mmm. lekker hoor. Tot ziens dan moet je mij alles vertellen hoor!
Kusjes van Fokalisa

juf Tjitske

Hallo Emma en familie.

Wat fijn dat het zo goed met jullie gaat in het verre Amerika. Zo nu en dan lezen we waar jullie zijn en wat jullie meemaken. Spannend hoor! We missen je wel Emma, maar geniet er maar lekker van want voor je het weet zit je weer bij ons in de klas. Als je ons een kaartje wilt sturen kan dat naar Boarnsterdyk 10, 8491 AV, Akkrum.

Groetjes van juf Tjitske en je klasgenootjes van 1-2B.

Reacties zijn gesloten