Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

2. april 2010 10:06
by Bernhard
1 Reacties

Dag 30 – Ook het paasweekend in het UMCG

2. april 2010 10:06 by Bernhard | 1 Reacties

De afgelopen dagen zijn eigenlijk erg saai geweest. Er wordt elke dag bloed geprikt en onderzocht en ze zijn er nu eigenlijk over uit dat Adeno virus de longproblemen veroorzaakt en dat die langzaam moet worden opgeruimd door mijn lichaam. Dit wordt ondersteund door hoge dosering Prednison. Dit kan eventueel weer het Pfeiffer virus op doen laaien vandaar dat ik hier nog lig en wordt het bloed en temp dagelijks gecontroleerd.

Mijn stem is in ieder geval weer wat terug alleen merk ik door de droge lucht hier dat ik toch weer last van mij keel krijg. Daarnaast moet ik me helemaal suf drinken. De nierfunctie ging iets achteruit vandaar. De benauwdheid begint nu wel irritant te worden. De zuurstof saturatie in het  bloed is steeds op het randje dus lig ik nu ook met een fijn zuurstofbrilletje in bed.

De artsen willen me in ieder geval tot en met de Pasen hier houden dus niet leuk maar is niet anders. Deze opname is wel moeilijk voor mij en Marianne want deze was niet ‘gepland’ en erg onzeker. Dus erg moeilijk. Maar gelukkig komen Marianne en de kinderen en mijn schoonouders en Sipke aanstaande zondag (1e Paasdag) gezellig met z’n allen. Familiekamer besproken met voetbalspel en WII, dus dat wordt vast leuk!

Groeten uit het UMCG

Bernhard

Reacties (1) -

Oma en opa IJntema

Lieve allemaal,

Ondanks weer opname in het ziekenhuis te Groningen, wensen we jullie een gezellige 1e Paasdag in de familiekamer.
Veel liefs en een hartelijke groet van (o)ma en (o)pa IJntema.

Reacties zijn gesloten