Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

10. maart 2010 08:43
by Bernhard
1 Reacties

dag 7 na de transplantatie

10. maart 2010 08:43 by Bernhard | 1 Reacties


Hier weer een verhaaltje van mij. Bernhard voelt zich op dit moment niet zo heel erg lekker. Hij begint behoorlijk last van de chemokuren te krijgen.
Vooral zijn darmen zijn erg pijnlijk en krijgt nu ook weer TPV voeding via het infuus.
Af en toe speelt er koorts op en daarom zijn er nu bloedkweken afgenomen, de uitslag is vandaag of morgen bekent. Door dit alles heeft hij bijna geen energie en ligt eigenlijk de hele dag te slapen. Hij zit nu ook in de zogenoemde ''dip weken'' en is dus vatbaar voor alles!

Hij zei tegen me gisteren "ik heb er eigenlijk wel genoeg van om in het ziekenhuis te liggen!" Dit kan ik me heel goed voorstellen, we zijn al vanaf oktober ziekenhuis in en ziekenhuis uit geweest.

Gisteren is Emma weer bij haar papa geweest, en dit deed Bernhard erg goed. Hij begon weer helemaal te stralen en kreeg helemaal het gevoel bij ons gezinnetje te horen. Emma vond het ook erg fijn haar papa weer te zien, maar is behoorlijk verlegen voor de zusters en de broeders die daar zijn.

Hopelijk kan Bernhard de volgende keer zelf weer een verhaaltje typen, en anders blijf ik jullie ervan op de hoogte houden.

Groetjes Marianne

Reacties (1) -

fam. ganzevoort

Lieve allemaal,
Ja, wat is het nu zwaar voor jullie! Je moet een erg lange adem hebben om dit allemaal vol te houden. Fijn, dat Emma voor wat afleiding kon zorgen.
Moet Bernard trouwens niet in isolatie liggen, nu hij zo vatbaar is? Dat was in Leeuwarden wel het geval. Maar gaan ze daar in Groningen anders mee om? Bernhard, nog even kop-op hoor! We hopen heel erg dat je je de komende dagen alweer een beetje beter gaat voelen! En dan put je weer energie uit de stijgende lijn!
Veel liefs en hartelijke groeten, Annewes en Carla, DavinaMatthijsSelmaJoramGerco

Reacties zijn gesloten