Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

15. december 2009 18:55
by Bernhard
11 Reacties

Naar huis en zeer goed nieuws!

15. december 2009 18:55 by Bernhard | 11 Reacties


Zoals de titel al zegt: ik ben vandaag naar huis gegaan en tik dit verslag vanaf de bank! Afgelopen vrijdag ging de code er al af (isolatie) en toen hielden ze in het ziekenhuis al rekening met het feit dat ik deze week naar huis kon. Ik geloofde dit echter niet en ja hoor afgelopen zaterdag begon de koorts toch weer wat te komen. Ook zondag had ik nog koorts. De dokter maakte hier echter weinig van en gaf de schuld van de koorts aan de hickman katheter.

Gisteren (maandag) gaf de dokter dan ook aan om deze katheter eruit te halen. Dit gaat betrekkelijk simpel maar wel eng, ze trekken er gewoon heel hard aan tot hij eruit gaat! Ik keek er enorm tegenop maar het viel gelukkig mee. Toen kwam ook de mededeling als je morgen geen koorts hebt mag je naar huis! Alleen is er ’s ochtend nog een beenmergpunctie.

Dinsdagochtend (vandaag) al om 8:45 is de beenmergpunctie, gelukkig is het marianne gelukt om op tijd erbij te zijn. Omdat dit de laatste beenmergpunctie is van deze kuur moet er heel veel worden afgenomen. Het gaat voor onderzoek naar diverse laboratoria oa KCL, UMCG en Leiden. De punctie valt mee maar doet toch wel wat pijn vooral door de hoeveelheid!

Teruggekomen op de kamer is het besluit definitief ik ga naar huis! De temperatuur was 36.6 vannochtend. Dus wordt de huisarts op de hoogte gebracht het ontslaggesprek gedaan en alle papieren in orde gemaakt. Door de planning thuis (kinderen naar school etc) wordt ik om 14:30 opgehaald. Nog net even tijd voor een kort middagdutje. Ik zal het nodig hebben!

Rond 15:00 alles gepakt en lopen we het ziekenhuis uit! Aanstaande donderdag zullen we hier weer naar toe voor een gesprek waarin  we de uitslag en het vervolgtraject zullen horen.

Thuis aangekomen zijn er slingers en twee kinderen die de oprit oprennen van blijdschap. We gaan vlug naar binnen want het is vooral voor mij erg koud. Eenmaal binnen gaat de telefoon het blijkt dokter Hoogendoorn te zijn van het MCL. Hij vertelt dat hij de uitslag niet voor zich wilde houden en mij nu al goed nieuws wil vertellen. Het is namelijk gelukt er is een complete remisie!!!!!! Ik ben nu dus helemaal schoon van leukemie zover ze het kunnen zien!! Dit is heel goed nieuws!! Nu gaan we heel relaxed deze dagen thuis beleven en donderdag horen we het vervolg traject! Wat een prachtige dag!!!

Groeten uit Nes
Bernhard

Reacties (11) -

marjon geertsma

Wat een fantastisch nieuws!! Geweldig voor jullie zeg!

familie Hooghiemster

Welkom terug op de Wurdze! Wat fantastisch nieuws!! Nu maar lekker genieten met z'n viertjes van de komende feestdagen!!

Hartelijke groeten,
Kor, Wilma en Sanne

fam. Van der Heide


Wij, Theo, Martina, Eva, Hannah en Willem van der Heide, willen jullie alvast heel hartelijk gelukwensen met deze goede uitslag, wat een fantastisch nieuws! We gunnen het jullie zo!!!

jerusa

Wauw... Super.... Wat een goed nieuws!!!
Geniet ervan om weer samen te zijn.
Ik heb net een kerstkaartje naar het MCL gestuurd, hihi...

Groetjes Jerusa

Wiepie

Wat een geweldige dag gisteren. Fijn he om weer thuis te zijn. Heb je goed geslapen in je eigen bed? Ik denk het wel.
Groetjes van je zus.

Nico Zeeders

Hoi Bernhard en Marianne,

Wat geweldig dat je weer thuis bent! Ik ben echt zo blij voor jullie.. ik heb met grote belangstelling je situatie gevolgd en ben in gedachten en gebed bij jullie geweest. Gisteren kreeg ik een sms van mijn moeder  met het goede nieuws, geweldig! Heerlijk de kerstdagen met elkaar doorbrengen, wat zullen jullie daar naar uitgekeken hebben. Ik wens jullie heel veel geluk en plezier met elkaar de komende tijd, en ook veel sterkte voor het hele natraject. Ik blijf jullie volgen!

Hartelijke groet

Jelle

Hoi Bernhard,

Ik had je blog een tijdje niet gevolgd, maar wat ik hier lees is fantastisch!
Dat je met kerst thuis zou zijn had je al gehoopt, maar als het dan werkelijk lukt is het natuurlijk geweldig.

Geniet van dit mooie geschenk tesamen met je gezien - jullie hebben het volgens mij dik verdiend!

mvrGroet

Jelle

Hessel en Klara

wat een geweldig nieuws! Lekker met kerst thuis. We zwaaien nog wel even naar je vanuit Stijn's raam. Lekker genieten en maar snel weer aansterken voor de volgende fase.

Groeten,
Hessel en Klara

Dick van der Goot

Hallo Bernhard en Marianne,

Wat een fantastisch nieuws! Geniet er van.

Dick van der Goot

Fam van den Heuvel

G-E-W-E-L-D-I-G nieuws! Wat ontzettend fijn en wat kan dit ineens in een stroomversnelling gaan. Een heel fijn weekend zo met elkaar toegewenst! Eindelijk ben je thuis, en even weg van die rotkamer!

Met vriendelijke groet,
Jan, Severien en Johan

Ingrid en Joop

Ik had eergister ook een reactie op de blog willen achter laten maar dat wou niet.
Een of andere error. Fantastisch nieuws dat je heerlijk thuis bent en niet meer in het ziekenhuis.
Een betere kerst kun je je niet wensen.
Nu maar lekker genieten dat hebben jullie zeer zeker verdiend in deze zeer moeilijke tijd.
Groetjes Joop en Ingrid

Reacties zijn gesloten