Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

1. oktober 2009 01:49
by Bernhard
0 Reacties

Goodbye America

1. oktober 2009 01:49 by Bernhard | 0 Reacties

Morgen gaan we de V.S. weer verlaten. De reis was erg mooi en indrukwekkend! Wij keken er vooral tegenop om met de kinderen te vliegen. Maar dit bleek nergens voor nodig! Vliegen vonden ze prachtig. (hopelijk morgen weer) New York was een belevenis en een echte wereldstad!

De camper was weer een belevenis op zich. De kinderen sliepen naast elkaar in de 'huiskamer' van de camper. Dit was wel eens lastig want elke avond moesten we verbouwen. Maar naast elkaar slapen was geen enkel punt. Ook het reizen ging prima! Maar na enkele weken merk je dat het ook voor hun lang genoeg is geweest en dat je weer meer ruimte nodig hebt dan de 5 vierkante meter die je hebt. Maar elke keer keek Emma weer uit naar de nieuwe camping en vond het geweldig en wilde gelijk naar de 'nieuwe' speeltuin. Thomas vond alleen zijn auto's belangrijk en keek tijdens het rijden z'n ogen uit naar de grote vrachtauto's.

Wij zelf hebben het ervaren als een grote onderneming die veel indrukken heeft en zal achterlaten. Over een paar jaar is zo'n reis voor herhaling vatbaar. Dan kunnen de kinderen er nog meer van genieten en ervaren.

Ook wij vonden het bijhouden van deze blog erg leuk en met name de reacties van het thuisfront waren elke dag leuk om te lezen, bedankt daarvoor!

Dit blog is begonnen met de voorlopige route. De route is uiteindelijk ruime 3000 km geworden en is als volgt:


Grotere kaart weergeven

Tot slot: Tot ziens in Nederland!

Bernhard & Marianne
voor vluchtnummer en tijden zie hieronder bij het verhaal van Lucas en Margreet

Reacties zijn gesloten