Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

30. september 2009 21:52
by Bernhard
6 Reacties

Terug op eerste camping

30. september 2009 21:52 by Bernhard | 6 Reacties

Het verblijf op de camping bij philadelphia hebben we verlengd met een nacht zodat we hier uiteindelijk 2 nachten zijn gebleven.

De dag hebben we doorgebracht met uitslapen en een tour door de omgeving. Wat eerder niet goed lukte is nu wel gelukt we zijn door het echte Amish gebied gekomen. Veel koetsjes op de weg en veel kinderen spelen op de step. Onderweg heeft Marianne ook even gereden in de grote camper en dit ging prima en ze vond het nog leuk ook!


's avonds nog ons laatste kampvuur gestookt en de volgende dag richting de eerste camping in Flanders.

De reis vandaag was vooral druk. Erg veel vrachtwagens en door drukke steden. Doordat ik achteraan rijdt kan ik niet altijd de verkeerslichten goed zien en daarom zie ik het oranje wel eens te laat. Ook kwam dit nu voor alleen stond er nu een politie wagen te posten. Gelukkig reed ik echt door donker oranje en kwam hij ons niet achterna.

Het weer begint nu wat kouder te worden en dat is ook een teken om weer richting huis te gaan. Morgen (donderdag 1/10) gaan we de koffers inpakken en de camper wat opruimen en vrijdagochtend vroeg weg om de camper in te leveren. De taxi naar JFK airport is al geregeld. Het is toch nog een dikke 100 km van de verhuurder naar JFK dus wel iets om rekening mee te houden.

Bernhard

Reacties (6) -

Oma en Opa IJntema

Nu begint het op te schieten. Mooi  dat jullie toch nog bijzondere mensen in een Amish-gebied hebben gezien.  Stoere foto van Marianne hoor, ( waar blijft Margreet nu ?) flink om met zo,n grote camper te rijden.  Het zal best wennen zijn om straks weer in je gewone doen te komen thuis. Succes met het inpakken enz. Afscheid nemen is altijd een beetje.....
Een heel goede terugreis en behouden aankomst op Schiphol.We zien naar jullie thuiskomst uit! Heel veel liefs van mama/papa/oma/opa.

Fam. Ganzevoort

Een heel goede terugreis gewenst en veilig aankomen op Schiphol! We zijn erg benieuwd naar jullie verhalen en foto's. We moeten maar eens afspreken. Heel veel liefs van ons allemaal. AnnewesCarlaDavinaMatthijsSelmaJoramGerco

Alexander

stoere foto hoor marianne!! Hele goede terugreis en tot heel erg gauw.

Jerusa

Hallo,

Ik wil jullie even een hele goede terugreis wensen en bedankt voor de leuke verhalen op jullie website!

Groetjes Jerusa

Jan en Joke

Een heel goeie reis gewenst en behouden thuiskomst en tot ziens op Nederlandse (natte) bodem.

Jan en Joke

Michael & Wiepie

Fijn dat jullie weer thuis komen. Wij wensen jullie een goede vlucht en tot gauw.

wiepie

Reacties zijn gesloten