Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

10. september 2009 03:11
by Bernhard
2 Reacties

De eerste dag met de Camper op pad.

10. september 2009 03:11 by Bernhard | 2 Reacties

Lieve Roelof-Kees, Nancy, Fam.IJntema, Fam.Kikkert, Fam. Hoekstra, Fam.Feenstra en verdere vrienden en bekenden.

Het begin van ons avontuur hebben jullie kunnen lezen! Dat is voor ons en mij goed gegaan. Vliegreis was lang maar ik was niet eens zenuwachtig.

Camperrijden! Wat was ik nerveus, maar het gaat goed. Vandaag donderdag een lange rit, 300 km! Druk op de snelweg en niet veel gezien. Morgen, vrijdag op weg naar een camping bij Boston. Daar blijven wij drie dagen.

Tussen ons en M,B,E,T, gaat het hartstikke leuk. De kinderen moeten wel wennen, maar het is fijn om zo met elkaar op reis te zijn. Wat vind ik het internetcontact leuk. Hoe gaat het allemaal met jullie? We zijn benieuwd of er nog wat familienieuws is. De zorgen die er zijn laat het ons weten.

Roelof-Kees hoe gaat het met jou? Fijn dat Nancy zaterdag weer thuis komt. Hopelijk heeft ze een fijne vakantie gehad.

Lieve mensen jullie reizen met ons mee, en wij leven en denken met jullie mee. Heel veel liefs, Margreet.

P.S. het weer is droog maar wel fris en Alex en Maxima hebben ons net niet getroffen, jammer dan.

Reacties (2) -

Fam. Ganzevoort

Hee Margreet! Ga je zelf ook camperrijden??? Eéééventjes proberen hoe dat is met zo'n enorme bak? Ben ik eigenlijk wel benieuwd naar. En hoe doen jullie het trouwens met boodschappen doen? Ga je met de camper naar de drive-in-shop? Of parkeer je hem doodleuk op het parkeerterrein naast de super? Nu lekker 3 dagen op één camping! Heerlijk. Geniet ervan.
Liefs, Carla

roelof

Lief moedertje en natuurlijk iedereen!! Smile

Wat hebben jullie al leuke verhalen getikt. Als het me lukt probeer ik iedere dag even te kijken. HAHA ik zie het al voor met moedertje, jij bang in de camper. Hoop dat je daar snel overheen bent. Ook echt leuk dat het onderling goed gaat Smile en dat de kids het zo goed doen. Wil je ze een dikke knuffel geven??? Morgen komt mijn lieve schat (gelukkig) weer terug. Verheug me daar ontzettend op. Ik heb een nachtdienst weten te ruilen dus ik hoef alleen vandaag (vrijdagnacht) en zondagnacht te werken. Verder gaat het goed met me hoor en heb geen bijzonderheden. (ook niet met werk)

Nou lieve kanjers geniet flink van en ben alweer benieuwd naar jullie volgende belevenissen. Doe voorzichtig en als het lukt kunnen we misschien zondag wel even bellen. ik ben rond 18:00 uur (nederlandse tijd)wel thuis.

Dikke kus
Kees  

Reacties zijn gesloten