Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

11. september 2009 03:50
by Bernhard
4 Reacties

Van Mystic naar Boston

11. september 2009 03:50 by Bernhard | 4 Reacties

Vandaag zijn we via een lokale route van Mystic in Conneticut naar Middleboro in Massachusetts gereden. Dit betekende veel kleine wegen en soms dwars door kleine stadjes heen.

Een van deze stadjes is New Port. Vooral bekend om zijn haven en vele (voornamelijk rijke) bezoekers met zeilschepen. Deze stad ligt op een soort schiereiland en was te bereiken door twee hoge bruggen. (Natuurlijk toll bruggen). Van de stad New Port zelf hebben we weinig gezien door de regen die vandaag met bakken uit de hemel kwam. Hoe bedoel je Indian Summer.....dat was toch hier bedacht.

Na New Port waar ik helaas de eerste schade heb gereden, boompje had lage takken en auto is hoog ;-( reden we over super slechte wegen. In combinatie met zware regen was dit een avontuurlijke tocht.

Na een bakje koffie bij Dunkin Donuts (die zijn werkelijk overal!) naar de camping gereden. Twee mooie plaatsen gekregen maar helaas niet bij elkaar.

's Avonds geinspireerd door het slechte weer stamppot andijvie gegeten.

Het plan was morgen naar Boston te gaan (zo'n 30 mile verder op) maar gezien het weer gaat dat waarschijnlijk zondag of maandag gebeuren. Dan wordt het namelijk weer droger en warmer!

Tot slot nog even over de vragen mbt foto's. Die komen dit weekend op de site te staan. Hopelijk zijn het niet te veel foto's anders wordt Leo ;-) boos!

Groetjes Bernhard & Marianne

PS Sipke bedankt voor je felicitatie maar kom je die in oktober nog een keer persoonlijk doen, je was namelijk te vroeg.

Emma mag morgen trouwens een verhaaltje maken...

Reacties (4) -

Sjaak Bos

Moi Hoekstra's,

Leuk om jullie verhalen te lezen. We leven erg met jullie mee. Alles verder goed hier in Nes. De schilders zijn gisteren met jullie huis begonnen. Nicoline heeft ze een kop koffie aangeboden en een koek. De clubliefde van Bernhard gaat wel erg ver, om het huis geel en blauw te laten schilderen.
Geniet van jullie reis!

Groetjes,
Sjaak, Nicoline, Steyn en Annelie

Alexander & Nynke

...En t staat ook erg mooi. Zo'n groot Heerenveen-embleem over de gehele zijkant van het huis.

Leo

Gelukkig heeft FC Groningen een promotie-degradatie wedstijd cambuur - heerenveen weer iets dichterbij gebracht ;)

Sjaak Bos

Moi Hoekstra's,

De schilders zijn klaar met jullie huis. Ziet er mooi en fris uit hoor! Mooie foto's trouwens en erg leuk om te zien.
Grunn heeft inderdaad uit gewonnen bij Heerenveen! Wat een feest! Vervolgens de stoep vol gekrijt bij Lodi, ha ha.
Goede reis verder!

Sjaak

Reacties zijn gesloten