Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

2. januari 2011 19:12
by Bernhard
0 Reacties

Weer opname in het ziekenhuis terug op E2

2. januari 2011 19:12 by Bernhard | 0 Reacties

Tja, je leest het goed. Dit stukje type ik vanuit mijn ziekenhuisbed in Groningen. Het ging de laatste tijd erg goed en ook oudejaarsavond was niks aan de hand, echter afgelopen nacht van 1 op 2 januari werd ik misselijk en moest ik een aantal keer overgeven. Ook liep de temperatuur op tot 38,6. Het lijkt nog het meest op een fikse buikgriep. Daarom toch maar besloten even advies in te winnen bij de specialist in het ziekenhuis en die wilde me gelijk naar de spoedeisende hulp hebben.

Dus opa en oma geregeld voor Emma en Thomas en om 15:30 kwamen we aan in het ziekenhuis. Na veel onderzoeken en lang wachten zijn ze tot de conclusie gekomen dat het nog het meest lijkt op een virus infectie. Dat kan zomaar weer klaar zijn maar dat is moeilijk te beoordelen door de hoge dosis prednison. Deze medicijnen maskeren voor een groot gedeelte de ziekteverschijnselen. Het kan dus zijn dat ik eigenlijk heel ziek ben maar niks merk en nog vrolijk rond loop.

Daarom durfden ze het ook niet aan om mij naar huis te laten gaan en ben ik dus opgenomen en lig gelijk weer aan het infuus. Medicijnbeleid blijft voorlopig hetzelfde en hopelijk is het met 1 a 2 nachten klaar maar het blijft eeh zacht gezegd niet leuk. Vooral het weer in het ziekenhuis liggen op die afdeling doet toch wel wat. Ook het afscheid nemen van de kinderen thuis was zwaar, vooral omdat ik hier helemaal geen rekening meer mee hield.

Nu eerst maar even de avond door, een 4 persoonskamer is ook even wennen en dan maar morgen een afwachten.

Groeten uit het UMCG
Bernhard

Reacties zijn gesloten