Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

4. augustus 2010 18:45
by Bernhard
1 Reacties

operatie geslaagd!

4. augustus 2010 18:45 by Bernhard | 1 Reacties

Vandaag een verhaaltje van mij. Bernhard ligt naast me op bed en valt steeds een beetje weg, nog van de narcose natuurlijk.

Vanmorgen om 11:45 is Bernhard opgehaald om naar de OK te gaan. Daar kreeg hij een infuus en operatiekleding aan. Na een kwartiertje voorbereiding op de operatie zijn ze begonnen.

Ik was thuis gebleven ook i.v.m de kinderen maar anders zit ik toch alleen maar nagelbijtend te wachten. Om 14:15u was dan het verlossende telefoontje van de operateur. Alles was goed gegaan en ze hebben heel veel taai slijm uit zijn holtes weg kunnen halen. Dus deze operatie was absoluut nodig! Ook hebben ze een stukje van zijn neusschotje rechtgemaakt, hierdoor konden ze beter bij de holtes. Na anderhalf uur was de operatie al klaar en werd Bernhard naar de uitslaapkamer gebracht. Intussen ben ik naar het Umcg gegaan en heb ik samen met Alexander en Nynke (die waren daar toevallig ook) een bakje koffie gedronken. Toen ik op de afdeling kwam was Bernhard er nog niet, kwart voor 5 kwam hij pas weer op zijn kamer.

Nog helemaal duf natuurlijk. Maar de Chirurg is nog langs geweest en vertelde dat de operatie goed is gegaan en dus nodig was.

Vrijdag worden de tampons uit zijn neus gehaald en mag hij als alles goed gaat zaterdag alweer naar huis. Thuis opknappen is toch eigenlijk wel het beste natuurlijk!

Volgende week nog 2 keer voor controle en neusspoelen naar het Umcg en dan moet het met 1 tot 2 weken weer helemaal hersteld zijn!

 

Tot de volgende keer!

 

Groetjes Marianne

Reacties (1) -

wil visser-kikkert

Lieve mensen, wat klinkt het weer hoopvol! Best wel moeilijk na zo'n fijne vakantie weer onder het mes te moeten...maar het is weer achter de rug! Nu weer verder op weg naar herstel, heel veel sterkte daarbij gewenst van ons allemaal uit Hoorn: Auke, Wil, Maarten en Anne Tjeerd Visser.

Reacties zijn gesloten