Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

27. september 2009 23:46
by Bernhard
1 Reacties

De terugreis ingezet.

27. september 2009 23:46 by Bernhard | 1 Reacties

Voor zondag was de weersvoorspelling 100% regen! Margreet en Marianne hebben bij de campingbeheerder navraag gedaan wat er in de omgeving te doen was. Als het maar iets onder dak was. De kinderen kunnen immers niet de hele dag in de camper zitten spelen. Niet ver van ons vandaan was een overdekt winkelcentrum. Dan daar maar naar toe. We hadden nog graag een dag naar Washington willen gaan, naar de Zoo maar met slecht weer is dat niet te doen. Acheraf bleek het nog mee te vallen, geen spat regen gehad. Ook de Amerikaanse Erwin Krol zit er wel eens naast dus.

Maandagmorgen om 10.00 uur vertrokken naar de volgende campground. We zijn beland op de Philadelphia West Chester KOA. Mooie camping, wel een flinke bui regen gehad, maar ook veel zon onderweg. We zitten nog 175 km verwijderd van de plaats waar de camper moet worden ingeleverd. Waarschijnlijk rijden we morgen nog door naar een andere camping waar we blijven staan tot vrijdag. We hebben wat dubbele gevoelens momenteel. Aan de ene kant wil je na een lange periode weg te zijn geweest de thuisblijvers graag weer zien. Aan de andere kant is hier nog zo veel te zien! Wellicht krijgen we ooit nog eens de kans een ander deel van dit mooie land te bekijken. Met een hartelijke groet aan al onze trouwe lezers en mailers, Margreet en Lucas.

/

Reacties (1) -

Fam. Ganzevoort

Ja, jammer hè, dat het eind in zicht is! Nog maar zoveel mogelijk genieten. En daarna heb je gelukkig de foto's om na te genieten. Maar nu eerst nog die laatste dagen, hoor. Nog maar niet te veel denken aan de terugreis! Veel plezier en veels liefs van ons allemaal.
AnnewesCarlaDavinaMatthijsSelmaJoramGerco

Reacties zijn gesloten