Floating Twitter popout byReview Results

dehoekstras.nl

wel en wee van de familie Hoekstra

6. september 2013 12:05
by Bernhard
0 Reacties

Gezondheid steeds beter en plannen maken!

6. september 2013 12:05 by Bernhard | 0 Reacties

Afgelopen dinsdag maar weer eens algehele controle in Radboud Nijmegen en dokters waren erg tevreden. Al half jaar minder medicijnen en bloed is prima en longen stabiel. Weliswaar maar 41% maar toch geen verslechtering. Alleen spiermassa neemt af door medicijnen dus toch maar rustig gaan sporten!

Dag na controle nog wel erg geschrokken, telefoon ging en iemand van hematologie van Raboud kondigde aan nog even met mij te willen praten naar aanleiding van de controle. Zo dan schrik je wel even. Gelukkig was het alleen maar omdat ik het hele vaccinatie programma weer moet ondergaan. Dus binnenkort DKTP prik etc. Nog net niet naar consultatiebureau.

Ook voor mijn ogen is er meer duidelijkheid, dinsdag 1 oktober wordt ik geopereerd aan mijn linkeroog en dat zou een enorme verbetering moeten zijn. Het rechteroog volgt dan enkele weken later. Lijkt met ontzettend eng maar vooruit laten we maar gewoon doen.

Dus al met al gaat het steeds beter! Ik merk dat zelf ook, veel meer fietsen en lopen. Ook de werkzaamheden lukken steeds beter en natuurlijk mijn werk voor het CDA en de gemeenteraadsverkiezingen gaat steeds meer vorm aannemen.

Na vele jaren rustig aan doen en afbouwen nu eindelijk weer vooruit kijken en plannen maken! De eerste plannen voor Amerika staan al weer in de steigers. Wanneer nog niet bekend misschien dit jaar en anders volgend jaar maar goed om weer mee bezig te zijn!

Groeten uit Nes

Bernhard

 

Reacties zijn gesloten